2777
2789
چقد مصرف برنجا زیاده..ما ۳ نفریم هفته ای یبار برنج میزارم.نهایت دوبار

چه خوب،مننم دوس وارم مصرف برنج کم کنم،غذای نونی چی درس ت میکنین تو هفته؟من چیزی به ذهنم نمیرسه

پس بچت چی میخوره  گناه داره طفلی باید غذای مقوی بخوره

اتفاقا براش غذای خوب میزارم ولی چیزی که سریع آماده بشه مثلا ساندویچ سینه مرغ یا کتلت بانون بال وکتف توهواپز. برنج وخورشت کم میپزم وقت نمیکنم۲ میام خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالا گفتم

منظورم این بود چه غذاهایی میخورید چون من هیچی به ذهنم نمیرسه برنج نخواد. کو کو و سالاد اولویه و ... زود تکراری میشن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
واقعااااا؟؟؟؟؟ بقیه روزا چی میخورید

انواع کوکو؛

کوکو سبزی 

کوکوی لوبیا

کوکوی مرغ

کوکوی سوسیس

کوکوی سیب زمینی

کتلت

ماکارونی

سالاد الویه

سالاد ماکارونی

آبگوشت

خوراک لوبیاسبز

خوراک لوبیاچیتی

کباب تابه

مرغ سوخاری

سمبوسه

بندری

فلافل

آش

کوفته

پیتزا

پیراشکی

املت

بادمجون شکم پر

دلمه بادمجون

دلمه برگ 

چه خوب چه غذاهایی  درست میکنی که برنجی نباشه

خانواده من انواع خورشت ها رو با نون میخون 

شاید باور نکنید ولی قورمه سبزی درست میکنم با برنج 

اونها با نون میخورن خودم با برنج 

اصلا براشون برنج مهم نیست 

من شوهرم میلی به غذای نونی نداره،یعنی اگه بگم نون بخر ترجیح میده غذابگیره دونفر و نصفی هستیم و تقریب ...

هم ظهر هم شب

یبوست نمیگیرید

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪

ما۴نفریم  خودمم باردارم کم خوراکم نیسیم ولی حدودا هر ۳ماه یه کیسه ۱۰کیلویی

خیلی به غذا نونی مث ابگوشت الویه کتلت ماکارونی حاضریو.. علاقه داریم البته هر هفته دو روز مهمونی خونه مامانم یا مادرشوهرم هسیم

انواع کوکو؛ کوکو سبزی  کوکوی لوبیا کوکوی مرغ کوکوی سوسیس کوکوی سیب زمینی کتلت ماکارونی ...

خب انواع غذاهتون سرخ کردنی و مضرن عزیزم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اتفاقا براش غذای خوب میزارم ولی چیزی که سریع آماده بشه مثلا ساندویچ سینه مرغ یا کتلت بانون بال وکتف ...

خوبه عزیزم‌

البته ببخشید قصدم دخالت نبود

ب هر حال بچه ها توی سن رشد هستن 

ی پیشنهاد دارم روزایی ک خیلی خسته نیستی غذای خورشتی هم بذار هم وقتی از سر کار میای زود یکم گرم میکنی میخورین هم غذای متنوع میخورین