2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما چهار نفریم سال حدودا ۲۵۰کیلو مصرف میکنیم

تقریبا ماهی ۲ کیسه ۱۰ کیلویی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چقد مصرف برنجا زیاده..ما ۳ نفریم هفته ای یبار برنج میزارم.نهایت دوبار

واقعااااا؟؟؟؟؟ بقیه روزا چی میخورید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ما هم. همین برنجا باعث میشه آدم چاق بشه..

من اصلا غذای برنجی دوست ندادم

با غذای نونی بیشتر حال میکنم

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
واقعااااا؟؟؟؟؟ بقیه روزا چی میخورید

بالا گفتم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من اصلا غذای برنجی دوست ندادم با غذای نونی بیشتر حال میکنم

اره اونم با سبزی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ماماهی۱کیسه

غذای ظهرمون همیشه برنجه

وبیشتروقتهام برادرهام بازن وبچشون خونه پدرم هستن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ما ۴ نفریم  بین ۳ تا ۵ ماه ی کسیه  نریزید سرم ،شوهرم و بچه هام اصلا برنج خور نیستند اگر ...

چقدر خانوادت شبیه منه

ماهم ۴ نفریم

یک ماه نبودم مجبور شدن برنج بخورن هر روز

میگفتن مامان تا یکسال برنج درست نکن

حالمون بده

خودم باشم هفته ایی یک تا دوبار نهایت

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
کدوم شهرید؟  من تا حالا ناهار نون نخوردم

بندرعباس 

بچه های من ولشون کنید کل سال رو میخوان نون بخورن 

تابستون ها رو کلاً تهرانم ،فکرمی کردم  شاید ذائقه شون تغییر کنه ولی دریغ از ذره ای تغییر 

برنج خور فقط خودمم 

من شوهرم میلی به غذای نونی نداره،یعنی اگه بگم نون بخر ترجیح میده غذابگیره دونفر و نصفی هستیم و تقریبا هر ۲۰ روز یه کیسه ۱۰ کیلیویی،بابد هم ظهر هم شب غذا برنجی باشه،دیگه چی بشه در ماه دوسه وعده نونی بخوره