2777
2789
عنوان

جنینِ پنج هفته ای قشنگم 🤰🏻😍

252 بازدید | 23 پست

اینجا مینویسم که تو در اوج ناباوری و ناامیدی اومدی و شدی نور و  امید زندگی من و بابایی 

بعد یه سال انتظار و ناراحتی و ناامیدی درست وقتی که انتظار اومدنتو نداشتم و قرار بود برم آیو آی و نتونستم برم و کنسلش کردم تو اومدی توزندگیم ❤️❤️

توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممممم خدا حفظش کنه

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 😍😍😍😍

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مبارکه عزیزدلم 

ایشالا به خوشی بغلش بگیری🤍

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

خداروشکر انشالا بسلامتی ردنیا بیاد وایشالا روزی همه بشه 

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

برای منم دعا کن فولیکولم کوچیکه ۱۵ هست دعا کن باردتر بشم و سالم و صالح باشه خیلی بی قرارم 

ایشالا دریت وقتی ک امتظارشو نداری نی نی دارشب

توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻