2777
2789
عنوان

قلیون خریدم امشب....پشیمونم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 33 پست
قلیون تازه،بد مزه میده و حالو بد میکنه یکی دوبار استفاده کنید خوب میشه

واقعا؟خیلی حالمون بدشد

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده بره بابا

دفه اولت بوده

من امشب بعده چن وقت با مامانم کشیدم کلی حال داد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نصف قیمت گذاشتم ولی بازم ازم تخفیف میخوان نمیخرن

دیگه ۳۰۰ بده خیرشو ببینی😂

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

حالت تهوع و سرگیجه دیوونم کرده اه😔

برای بار اول نباید زیاد بکشی تنباکو سنگین هم نباید باشه وگرنه حالتون بد میشه

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
واقعا؟خیلی حالمون بدشد

بله عزیزم

بعد ۲-۳ بار استفاده درست میشه

اما عادت هر روزتون نشه چون خوب نیس

گهگاهی تفننی خوبه

من قبلا از دستم نمیفتاد اما ترک عادت کردم و الان شاید ۳۰-۴۰ روز یکبار بکشم

♥️ALLAH♥️

بهتر ک بهتون نساخته مگه خیلی خوبه

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
بله عزیزم بعد ۲-۳ بار استفاده درست میشه اما عادت هر روزتون نشه چون خوب نیس گهگاهی تفننی خوبه من ...

شوهرمم میگه عادت میکنیم خدا کنه اینطور باشه دلم نمیاد بفروشم

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
وقتی عادت نداشتین چرا خریدی!! بفروش بره ضررش بیشتر از نفعشه فردا بچه دار شی ک نمیتونی تو خونه دود ر ...

دخترم ۶سالشه گریه میکرد میگفت بدید منم بکشم😚