2777
2789

گیاهی باشه ک بهتررر ، لطفاا بگین چیزی ک خودتون نتیجه گرفتین شربت آنتی ریفلاکس باریج و کپسول اکتاهربال اسلیپری چجوریه استفاده کرده کسی نتیجه داده واس التهاب معدش و ریفلاکس ش و در ضمن آمپرازول بهم نمیسازه و هم اینکه پنتوپرازولم ی مدت خوردم چیزی غیر اینا بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدتی شیرین بیان میخورم راضی هستم 

کپسول امپرازول روم اثر نداشت

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

این گاستریت باید بررسی بشه که علل ش از چی منشا گرفته !! ( از امپراطور هلیکو باکتریه ، از استرسه ، از مصرف الکله ، از استفاده طولانی از ضد دردها ست ، از سیگاره و …) شما ابتدا باید آندوسکوپی انجام بدید با توجه به مشاهدات دکترتون به علاوه تست خون .. و بعد دنبال درمان باشید … 

معمولا یه رژیم غذایی غنی از فیبر و پروتئین میخواد ، گلوتن سمه ، لاکتوز اذیت کننده ست ، غذاهای چرب و تند باید پرهیز بشه ، ریزه خواری کنید و یهو حجم زیادی وارد معده نشه، هر رور صبح نصف قاشق چای خوری زردچوبه ، قرص دایجستیو( البته با دستور دکتر) ماست علائم رو کاهش میده ، ویتامین ها، تزریق b12 اگه منشا مشکل خونی باشه و … بهرحال اینجا پاسخی نیست تا علت یابی نشه .. 

🚶🏻‍♂️I AM
این گاستریت باید بررسی بشه که علل ش از چی منشا گرفته !! ( از امپراطور هلیکو باکتریه ، از استرسه ، از ...

اندوسکوپی شدم و خیلی دکتر مراجعه کردم هر قرصی تجویز کردن استفاده کردم در کنارپرهیز غذایی،ولی خب همش ت محدودیتم ی سری چیزا رو نمیشه خورد و گاهی درد میاد سراغم منشا استرس و داروی اضطرابم بوده اچ پیلوری منفی بودش مرسی ازت

اندوسکوپی شدم و خیلی دکتر مراجعه کردم هر قرصی تجویز کردن استفاده کردم در کنارپرهیز غذایی،ولی خب همش ...

خواهش میکنم . مدیتیشن هم به نوعی  کمک کننده ست ، رژیم غذایی غنی رعایت بشه برای بهبودی خیلی عالیه … آرزوی بهبودی میکنم براتون انشالله سلامتی حاصل بشه . موفق باشید. 

🚶🏻‍♂️I AM
دوست عزیز حالتون خوب شد؟ منم دوماهه درگیرش شدم

سلامم.اره کاملا بهتر شدم 

من سخت رعایت کردم تقریبا یکساله پرهیز داشتم در کنار دارو و دمنوش های مختلف. و ورزش استرسم کنترل کردم

انشالله خوب بشین 

سلامم.اره کاملا بهتر شدم  من سخت رعایت کردم تقریبا یکساله پرهیز داشتم در کنار دارو و دمنوش های ...

دوست عزیز شما از کپسول اکتاهربال استفاده کردید؟

من قصد بارداری دارم اما رفلاکس شدید دارم نمیتونم 

میتونم بخورم؟

داروهای ضد اسید هم بیشتر سو هاضمه میارن برام 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
دوست عزیز شما از کپسول اکتاهربال استفاده کردید؟ من قصد بارداری دارم اما رفلاکس شدید دارم نمیتونم&nb ...

ن من قرصو نگرفتم ی قرص شربت دیگه مصرف کردم

بعد تو بارداری سخت تره  ولی دکتر اون موقع دارو میده کنترل میشه ریفلاکس 

نمیتونی هر قرص دمنوشی مصرف کنی ‌.