monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6252 عنوان خریدعیدد 93 بازدید | 7 پست سلام من پام اسیب دیده نمیتونم برم خرید اولین عیدمه🥲بنظرتون اخرای سال یا اول عید لباس خوب و شیک پیدامیشه ؟؟یا هرچی قدیمی و اشغاله میمونه براونموقعخیلی سخت پسندم 🥴 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1402/12/10 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6252 چون هیچ لباسی ندارم توهیچ مناسبتی خرید نکردم چون همسرم پول نداشت اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6252 آره عزیزم چرا پیدا نشه خانوادم میگن هرچی قدیمی و چرت و پرت میمونه الان خریدکردی کردی نکردی دیگه نمیتونی کنی اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6252 آره چرا نشه؟ مگه قراره قحطی لباس بیاد؟ نه بحث قحطی نیست میگن الان باز بهتراش هست اونموقع هرچی قدیمی و مدلای سال قبل میمونه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نازنین1985oo عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2058 نه بحث قحطی نیست میگن الان باز بهتراش هست اونموقع هرچی قدیمی و مدلای سال قبل میمونه چی بگم ؟ولی فکر نکنم این حرف درست باشه 🤔
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6252 چی بگم ؟ولی فکر نکنم این حرف درست باشه 🤔 نمیدونم اما محل ما😑هرچی خوب بود تموم شده بود گفتن شارژ نمیشه 🥴🥴دست رو هرچی گذاشتم گفتن نداریم 😞پام خیلی اذیته نمیتونم جایی برم دیگه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️