2777
2789

سلام دوستان میشه داستانشو بشنوید بی نصیحت و سرزنش!

من یکی با اصرار وارد زندگیم شد منی که تصور نمیکردم یروز بتونم دوسش داشته باشم با بدترین وجه ممکن پسم زد به بهانه راه دور اولش، بعد سردی بی محلی بعد خیانت شدید و شکستن غرورم و سین نکردن پیام بی احترامی و خودشیفتگی 

با اینکه میدونست تازه بعد سالها زندگی سخت از زمین بلند شدم قسم و قران خورد آسیب نزنه و وابسته نکنه اما کرد 

من اون موقع عزت نفس و عقل الان و نداشتم متاسفانه و متاسفانه برا رفتنش خیلی واکنش خواهش و ناراحتی نشون دادم اونم بشدت ممکن بی احترام و بی حرمتی و ..

بعد یک سال و نیم فقط یبار برگشت اونم پیام به بهانه آموزش قهوه و .. تو تل فرستاد آخه من یه عکسی گذاشتم که واسه دل خودم بود اما یادمه قبلا دوسش داشت انگار دیده بود پیام داد. من سین کردم جوابش ندادم بعدم پروف های پیشرفت و شاد و دیدم واکنش نشون نمیده بعد یمدت هم بلاک و تل و حذف کردم اون موقع دیدم جز سیو های تلشم  

اما بعد یمدت تل نصب کردم جزو سیوهاش نبودم . بچه ها فقط فقط آرزومه غرورمو پس بگیرم اما انگار شمارم پاک کرده عوضی ، خیلی دلم میخاد منم همون رفتارا باش کنم بخدا نه حسی دارم بهش نه هیچی تازه خندم میگیره حیف من ... ولی واقعا دلم میسوزه با تصور دختری در ابتدا قوی و دست نیافتنی ولی بعد ضعیف و قابل سو استفاده رفت . مال همه اکسشون برگشت مال من دیگه نه . فقط میبینم مدام آگهی میزنه آموزش قهوه و .. تو برمانه دیوار شهرمون و اومده تو کافه شهرمون داره کار میکنه مثل قبل 

تروخدا دلم برا خودم خیلی میسوزه نگید فقط انتقام خدا یا دختر دیگه میگیره نگید ولش کن . چون بدجور دلم برا حماقتم سوخته و دلم میخاد دلم خنک شه با تحقیرش. چکار کنم بچه ها ؟؟؟ میشه دعام کنین یا بگید تجربتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جایی برس جور با قابل بگیر خودت که پشیمون بشه بیوفته به دست و پات ولی این دفعه تویی که محل سگ بهش ...

اخه انگار شمارم پاک کرده منم غرورم نمیذاره برم کافه یی که کار میکنه واسه انتقام ازش، نمیخام توهم بزنه تو کفش م 

لازم نیست کاری بکنی یا انتقام بگیری... 

باید اینو بپذیری که نظر آدمها ممکنه عوض بشه... 

ممکنه یه نفر خیلیییی دوستت داشته باشه ولی بعد نه.... 

یا اینکه آدمها ممکنه قصد ضربه زدن بهت رو داشته باشن..

نمیتونی آدمها رو تربیت کنی یا تلافی کنی و... 

باید بپذیری که خودتم مقصر بودی . شاید خیلی نشونه ها رو ندید گرفتی و خودتو زدی ب بیخیالی جدی نگرفتی... 

هر وقت به این باور رسیدی ک خودت اشتباه کردی رها میشی.... 

اخه انگار شمارم پاک کرده منم غرورم نمیذاره برم کافه یی که کار میکنه واسه انتقام ازش، نمیخام توهم بزن ...

نه با یه شخصی برو خوشتیپ مدل بزن بگو آغا سفارش میخواستم سفارشات بگو با کلاس بشین با دوستی چیزی میری بخند بگو و چینو بخور برو محل هم نده بگو آغا حساب میکنید

خدایا شکرت بابت همه چی 
یکی ک قیافه خوبی داره بفرست به بهونه آموزش باهاش ارتباط بگیره بعد لهش کنه ....وقتی ام کات کرد  ...

چه فکر خوبی😄 اما کاش کسی و داشتم نمیدونم انرژیشو دارم اصلا تا اینجا پیش برم 🙈

نه با یه شخصی برو خوشتیپ مدل بزن بگو آغا سفارش میخواستم سفارشات بگو با کلاس بشین با دوستی چیزی میری ...

فکر نمیکنه از عمد اومدم ؟ توهم بزنه هنوز درگیرشم مرتیکه ؟

لازم نیست کاری بکنی یا انتقام بگیری...  باید اینو بپذیری که نظر آدمها ممکنه عوض بشه...  ...

باور کن خیلی چیزا رو از عمد ندید نگرفتم من فقط عقل الان و نداشتم متاسفانه با اینکه همون موقع هم بقول خودش دختر مغروری بودم اما خب فکر کردم آدمه و دوست داشتنش واقعی منم خیلی باش محبت کردم هار شد عقده ایی تازه به دوران رسیده . رها نشدم با اینکه اشتبام و قبول کردم اما چون نتونستم عزت نفسم و غرورمو ازش پس بگیرم 

باور کن خیلی چیزا رو از عمد ندید نگرفتم من فقط عقل الان و نداشتم متاسفانه با اینکه همون موقع هم بقول ...

ببین بار اولی ک دیدی میخواد بره باید ول میکردی‌..

تو حالت الان به خاطر اصرار و خواهش های خودت بده... 

ک مقصریم خودتی.....

پس باید با خودت کنار بیای نه که حال اونو بگیری...

بعد اینکه وقتی یه نفر کسی رو نمیخواد هیییییچ جوری نمیشه حالشو گرفت یا سوزوندش مطمئن باش...   وقتی کسی دوست نداره بشی ملکه ی اول جهان و پولدارترین و موفق ترین آدم دنیا بازم نمیخواد و اصلا بهت فکر نمیکنه... اینو مطمئن باش...

ببین بار اولی ک دیدی میخواد بره باید ول میکردی‌.. تو حالت الان به خاطر اصرار و خواهش های خودت ...

نه زورم میگیره اولش خودش دوستم داشت خیلی برام گریه میکرد و ..‌ التماس می‌کرد.  خب میگم فدات من عقل الان و نداشتم خیلی حالم بده با غرور زیاد و تصور یه دختر ضعیف و دم دستی که مدام خواهش کرده و پسش زدم تو ذهنش باشم ولی بقیه دخترا براش شاخ باشن . زورم میگیره چون مغرورم بخدا ولی اون موقع ها نمیدونم چرا احساسم یجا به غرورم غلبه کرد . 

البته یبار که برگشت از تلافی سین کردم جوابش ندادم اما اونم عصبی شد انگار عکس پروف تلگرامشو رفت مغرورانه گذاشت ولی اون بی احترامی کوچیک آرومم نکرد چون اون صدبرابر  بدتر بام برخورد کرد تو اون زمان . 

نه زورم میگیره اولش خودش دوستم داشت خیلی برام گریه میکرد و ..‌ التماس می‌کرد.  خب میگم فدات من ...

عزیزم حرفم تلخه ولی بپذیر. تو الان اصلا تو فکر اون نیستی . که بخواد با غرور ازت یاد کنه یا ضعیف.  باور کن...  سرگرم یه دختر دیگه یا اهدافش 

پس توام با فکر کردن ب این چیزا وقت و انرژی خودت رو نابود نکن...

عزیزم حرفم تلخه ولی بپذیر. تو الان اصلا تو فکر اون نیستی . که بخواد با غرور ازت یاد کنه یا ضعیف. &nb ...

پس جواب ظلم و بديش چی میشه ؟ این حق الناسه من همرو بخشیدم تقریبا تو زندگی ولی این باعث فوبیام شد نمیدونی چقدر بی احترامی هایی کرد که تا حالا ندیدم یهو عوض شد حتی تهدید کرد با اینکه اگه جدی نبود و نترسیدم ولی بی احترامی بزرگی بم بود دروغ و خیانت کرد . باعث شد فوبیا بگیرم اضطراب وحشتناک پنیک و وحشت بگیرم من سوار هواپیما زار میزدم بشم . نتونستم بخاطر همین مشکلات مسافرت برم مدتها . بخدا کسی نمیفهمه چه دورانی میگذرونیم و میگذرونم قرص اعصاب میخورم بخاطر وحشت و پنیک نباخطر رفتنش فقط ظلمایی که کرد و غروری که نشد پس بگیرم تلافی که نشد سرش بیارم تا تجربه کنه چی کشبدم