2777
2789
عنوان

مامان های که بچه دبستانی دارن ...

125 بازدید | 12 پست

اولویت شما بین دو گزینه کدومه ؟

معلمی که آموزش متوسط داره و شما باید در منزل برای کودک وقت بیشتری بزارین ولی جو کلاس بسیار شاده و معلم مهربان و صبور هست

معلمی که آموزش عالی داره و خشن و جدی هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی چون سی درصد آموزش با معلم بقیه اش بستگی ب اموزش والدین توخونه داره عینا حرف معلم دخترم

یعنی ۷۰درصد اموزش با والدین.خو چه کاریه نره مدرسه خودم درس یادش میدم

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
مثال عزیزم.. مادر همسر منم معلم کلاس اول.. همیشه میگه بچه رو باید تو خونه خیلی آموزش بدین 

اره میدونم باید اموزش بدی.اما بعضی معلم بعد کرونا که مدارس انلاین شد دیگع همه چی ول کردن.فقط تو شاد کلییی مشق و خرده سفارش میدن وتمام

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍