2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست
عشقم خیلی کار خطرناکی کردی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️متاسفانه باید خیلی خوش شانس باشی که پریود بشی  ...

الکی میگی  از استرس دارم میمرم خب چیکار کنم الان  یک هفته و سه روز از اولین رابطه ک قرص میخوردم

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
بشدت استرس گرفتم الان  یک هفته و سه روز میگذره و تو این یک هفته  سه 6بار روزی دوبار... فک ...

قشنگ عین اقدامیا پیش رفتی 

ال دی رو دکتر بهم گفت ۱ هفته کامل بخوری از هفته ۲ پیشگیری میکنه 

تازه من دخول کاملم ندارم 

ایشالا پری بشی 

اگه شدی حتما برو پیش دکتر تحت نظر باش بچه نمیخوای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ عین اقدامیا پیش رفتی  ال دی رو دکتر بهم گفت ۱ هفته کامل بخوری از هفته ۲ پیشگیری میکنه&nbs ...

شوهرم میل جنسی اش باالا هست متاسفانه 

ینی الان  من اشتباه کردم وای خدای من 

نه الان بچه نمیخوام

الکی میگی  از استرس دارم میمرم خب چیکار کنم الان  یک هفته و سه روز از اولین رابطه ک قرص می ...

ببین درکل الان ۵۰/۵۰ تصور کن 

چون قرص میخوری تخمک گذاری نیست درست 

ولی خب پیشگیریم محسوب نمیشه 

۱۰ روز شده فکر کنم

فردا صبح با ادرار صبح یه بی بی بزن یا برو ازمایش 

اینجوری همش استرس میکشی 

اگه نه وایسا تا ۱ هفته تاخیر طبیعیه قرص خوردی جلو عقب میشه

ببین درکل الان ۵۰/۵۰ تصور کن  چون قرص میخوری تخمک گذاری نیست درست  ولی خب پیشگیریم محسوب ...

یک هفته دیگه صبر میکنم  بی بی چک میزنم

شوهرم میل جنسی اش باالا هست متاسفانه  ینی الان  من اشتباه کردم وای خدای من  نه الان ...

میدونم عزیزم منم مشکل شمارو دارم چون همسرم جلوگیری نمیکنه طبیعی جلوگیری میکنه 

ولی چیزی که دکتر به من گفت همین بود که قرصو کامل و منظم بخورم و از هفته ۲ به بعد تازه پیشگیری محسوب میشه هفته اول بازم باید مراعات کنم

ببین درکل الان ۵۰/۵۰ تصور کن  چون قرص میخوری تخمک گذاری نیست درست  ولی خب پیشگیریم محسوب ...

میگم علایمش چیه من اسهال دارم 

زیر سینم درد میکنه غذام کم شده

میگم علایمش چیه من اسهال دارم  زیر سینم درد میکنه غذام کم شده

ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی 

اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری میشی 

ولی اگه متفاوت بود که هیچی 

من خواهرم علائم بارداریش اینجوری بود که درد پری داشت ولی نشد بعد ۲/۳ روز دردش کمتر میشد سرگیجه تهوع اینا داشت

ایشالا چیزی نمیشه استرسم عقب میندازه  زعفرون اینا دم کن بخور بذار راهش وا بشه  ولی زود ب ...

الان نگاه تاریخ کردم 13روز شده

ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی  اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری ...

من درد پریودی میگیرم ولب هیچی

ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی  اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری ...

یینی بعد 13روز مشخصه

خودت هم ک ترس داری واسه بچه دار شدن 💔😭

خودت هم ک ترس داری واسه بچه دار شدن 💔😭

اره عزیزم من دوران عقدم🥲و با هزاران دکتر حرف زدم ولی دیگه دیدم اون جلوگیری نمیکنه مجبور شدم خودم قرص بخورم

فعلا مرتب شده پریودیام با قرص