2777
2789
عنوان

دعوا سر بچه

449 بازدید | 16 پست

سلام خانما من یه بچه دارم الان دو ساله و پنج ماهشه. شهریور تلاش کردم از پوشک بگیرمش ولی اصلا نمیدونست چی به چیه. از مهر تا الان دوبار خارش واژینال گرفته. شوهرم میگه مقصر تویی که بچه رو از پوشک نمیگیری. الان یه ماهی میشه میبرمش دستشویی ولی هیچ کاری نمیکنه. تشویق و جایزه هم فایده نداره. فقط دوس داره با شیلنگ آب بازی کنه. خواهرانه اگر راه حلی بلدید دریغ نکنید

من بچه دیدم طرف تا پنج سالگی پوشک میگرفت 

ایراد نداره بزار تابستون بشه هوا خوب باشه از سرش میگیری عجله چیه

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم باید پوشک رو دراری دیگه بچس از همون اول که بلد نیست باید چند بار بهش بگی یاد بدی ما که از همون اول بلد نبودیم ما هم مامانامون یادمون دادن 

حق با شوهرته پوشک بچه رو درار شبا فقط تای هفته اول پاش کن بعد دیگه لازم نیست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

من بچه دیدم طرف تا پنج سالگی پوشک میگرفت  ایراد نداره بزار تابستون بشه هوا خوب باشه از سرش میگ ...

متاسفانه دکتر گفته خارش اون قسمتش بخاطر پوشکه. شوهرم میگه باید تا عید از پوشک بگیریش ولی بچه اصلا همکاری نمیکنه

من دخترم تپلی بود و دو سال و دو ماه کم داشت می‌رفت دسشویی سر پاه مینشست 

من نه از توالت پلاستیکی استفاده کردم نه هیچ 

فقط گفتم جیش داری بریم ؟ 

چون تپل بود پوشاک اذیت میکردش خودش همکاری کرد 

ولی خب به قول خواهرم ۱ در ۱۰۰۰ اینجوری میشه 

اکثرا از همون توالت ها بچه ها قیصی چیه اون استفاده میکنن اونم از یکسال نیمی باید شروع کرد تا بچه خودش تر پوشک زده بشه 

وقتی بچه یاد گرفت نباید یهو ولش کرد یا بار پوشکش کرد باید شرت های پلاستیکی پاش کرد که جیش یهویی داشت اولش آمد نریزه رو فرش 

کلا سخت که هست ولی بچه رو اجبار نکن 

مادر شوهر من بسیار زن بیشعوری بود چرا چون که جاریم ۲ تا بچه بزرگ داشت و بچه سومش چند ماه از بچه من بزرگتر بود ولی چون من دو سال نشده بچم دسشویی رفت اون نتونست بچش تا دو سال نیم از پوشک بگیره همش سرکوفت میزد خیلی آدم بی رحمی بود مادر بچه تو فشار و مقایسه میزاشت فقط خودت تلاش کن راهش پیدا کن بچه رو با هیچ کس مقایسه نکن گلم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

از نظر علمی بعد دوسال و نیم باید از پوشک بگیری ولی خیلی ها رو دیدم زودتر گرفتن . منم باید بچه رو از پوشک بگیرم دو ماه پیش تلاش کردم همکاری نکرد الان تازه فهمیده و قتی ادرار میکنه یا پی پی میگه مامان جیشم اومد . بنظرم الان وقتشه واسش .هر وقت  خودش درک کرد و همکاری کرد بگیرش اذیت نکن مجبور نکن جواب عکس میگیری

ممنون عزیزم 🥰

فدات

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷