2777
2789

ترو خدا بگید چیکار کنم خودم تموم کردم بنا به دلایلی موقع رفتن هردومون گریه کردیم عطرش هنوز تو موهامه😭چیکار کنمم گریم بند نمیاد میشه یه چی بگین اروم بشم😔

تورو تا ته‌خاطراتم‌کشیدم‌به‌زیبایی‌تو‌‌‌ کسی‌رو ندیدم🤍🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی‌کات  کزدی

خیلی مودی بود زیاد دعوا میکردیم ولی همو خیلی دوست داشتیم این اخریا هم یه سری اتفاقا افتاد که نمیشه اینجا گفت مجبور شدم ولش کنم😭

دوباره برمیگردید یکم صبوری فقط 

همیشه دعوا میکردیم برمیگشتیم بهم ولی چند ساعت پیش همه عکسامونو پاک کردیم با شماره هامون😔فکر نمیکنم بشه دیگه برگشت...

تجربشو دارم  فکر کردم بعدش میمیرم  الان زندم  هیچمم نشدع  اونم برام تموم شده

ببخشید چه مدت حرف زده بودید یعنی واقعا میتونم دوباره برگردم به حال سابقم اخه ما شهرمون کوچیکه همه جا باهاش خاطره دارم

ببخشید چه مدت حرف زده بودید یعنی واقعا میتونم دوباره برگردم به حال سابقم اخه ما شهرمون کوچیکه همه جا ...

۴ سال😄

عین خیالم نیس واقعا

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂