2777
2789
عه ماراله وای دلم نارنجی میخواد ولی باید تمام دکلره کنم موهام بوره طلایی بنظرت رو موهام نارنجی اینو ...

موهای منم تقریبا بوره منکه سبزشو کل کلم زدم نگرفت ضایع شدم🤣

ومپایر اعظم🖤🧛🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این رنگ میخوام ی مقدار از این نارنجی تر رنگ نارنجی قرمز میخوام 🥲🥲

توی یوتیوب یه دختره هست اسمش تیامه موهاشو آتیشی کرد برو ببین اینقد خفن شد

ومپایر اعظم🖤🧛🏻‍♀️
توی یوتیوب یه دختره هست اسمش تیامه موهاشو آتیشی کرد برو ببین اینقد خفن شد

میشناسمش در ب درو اون مو دیگه مو نیست اسکاجه🤣🤣🤣

ببین اون قرمز اتیشی من نارنجی اتیشی میخوام ولی بدون دکلره چون تمام دلکرس واقعیتش میترسم موهامم بلنده پر پشتم هست تا روز باسنمه یعنی بسوزه خودمو میکشم 🤣🙂

اره مارال بگیر من رنگ صورتی کاسه ای هم مارال گرفته بودم بعد من دککرم چند تا گرفته بودن خارجیم گرفتم ...

اره مارال میگیرم منم کیفیت کاراشم خیلی خوبه

ومپایر اعظم🖤🧛🏻‍♀️
میشناسمش در ب درو اون مو دیگه مو نیست اسکاجه🤣🤣🤣 ببین اون قرمز اتیشی من نارنجی اتیشی میخوام ولی ب ...

دیدیییی چجوری دماغشو سوراخ کرد لنتی آخرم در اورد🤣🤣

وای منم دنبال اینم که بدون دکلره آبی اقیانوسی کنم نمیدونم میشه یا نه🫠

ومپایر اعظم🖤🧛🏻‍♀️
دیدیییی چجوری دماغشو سوراخ کرد لنتی آخرم در اورد🤣🤣 وای منم دنبال اینم که بدون دکلره آبی اقیانوسی ...

نمیشه دیگه لعنتی نمیشه می‌شد من نارنجی میکردم 🤣😁 بعد منم اتفاقا فیس فریم کرده بودم جلوی موهامو صورتی کرده بودم پارسال عید دو سه بار صورتی کردم بعد گذاشتم همون رفت دکلره خالی شد بعد ی مدت دیدم نمیتونم تحملش کنم رفتم ارایشگاه ی رنگی هم رنگ موهام زد قشنگ ی دست شد ولی الان ی زره مشخصه زیتونی شده موهای خودم طلایی 🤣🤣🫠🫠

نمیشه دیگه لعنتی نمیشه می‌شد من نارنجی میکردم 🤣😁 بعد منم اتفاقا فیس فریم کرده بودم جلوی موهامو صور ...

منم صورتی کردم پارسال شبیه اسکلا شدم🤣🤣🤣🤣

عع ببینم موهاتو؟😁😂

ومپایر اعظم🖤🧛🏻‍♀️