2777
2789
عنوان

دوستپسرم

198 بازدید | 12 پست

منی که با همه ی پسرا ب طور تفریحی دوست میشدم و احساساتشونو ب مسخره میگرفتم. فقط خودمو میدیدم

پارسال تابستون به مدت یک ماه با یکی بودم انگار یک ماه نبود که میشناختمش.انگار خیلی وقت بود تو زندگیم بود.تو یک ماه چنان حسی بهش داشتم که...

انقدر درگیرش شده بودم منی که چندتا رفیق پسر داشتم همشونو گذاشته بودم کنار و قطع ارتباط کرده بودم با همشون...

یه شب یهو گفت دیگه نمیتونیم باهم باشیم کلی ازم تشکر کرد بابت یک ماهی ک باهم بودیم و رفت...

اون لحظه جوری برخورد کردم ک انگار برام مهم نیست ولی تا خود صب گریه کردم 

هیچوقت فکر نمیکردم یروز به خاطر یکی گریه کنم ولی انگار جواب همه ی اون بی محلیایی که به احساس چندنفر کرده بودمو یهو داد 

انگار عوض دلایی که شکستمو یهو ازم درومد 

ازون به بعد دیگه رفتارم با ادما یجور دیگه شد 

انگار بعضی ادما میان تو زندگی که به ادم درس بدن

‌‌

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌‌‌‌

نکته داشت دقت کن

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

خداروشکر که درس گرفتین و  اونقدرا جسارت دارین که این اتفاق را کارما خطاب کنید 

متاسفانه برخی افراد هر بلایی سرشون میاد خدا ودیگران را مقصر میدونند بدون اینکه ریشه یابی کنند که کجای مسیر را اشتباه رفتند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بله  ادم هرکاری کنه دیر یا زود مثل کاراش جوابشو میگیره

👌مراقبت خودتون باشید عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
امضات ؟ 

👍🏽🗿