2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست توضیح بدید به شات چیزی رو توضیح نمیده

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
پولی نخواسته فقط شماره کارت شماره همراه و آدرس 

چرا خواسته درست توضیح بدید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
برای بسته بندی در منزل 

۱۰۰ درصد کلاه برداری هست اگه اول هزینه ثبت نام یا هر هزینه دیگه ای بگیرن

نخواسته ممکنه کارت رو خالی کنن؟

نه خب دیگه چجوری میخواد خالی کنه. حواست باشه اگه خرید اینترنتی میخوای انجام بدی اون پایین نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشه . روی نماد هم کلیک کن باید یه صفحه ای باز بشه که توش اون سایت را تایید کرده باشه

اگه از ایناس که باید محصول ازشون بخری کلاه برداریه. بعضیا فقط از طریق وسایلشون به افرادی که جویای کار هستن کسب درامد میکنن اخرم کار بهشون نمیدن

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
۱۰۰ درصد کلاه برداری هست اگه اول هزینه ثبت نام یا هر هزینه دیگه ای بگیرن

گفتم که پولی نخواستن

موقع تحویل هم سفته و چک نمیخاد 

فقط _شماره همراه_کد ملی _شماره کارت_ادرس دقیق خاسته 

#️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن