2777
2789
عنوان

دندونمممم😭😭😭😭

279 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه ها من دندون پايينمو عصب كشى كردم الان پانسمانه 

دوشنبه اين كارُ كردم

بماند كه شبش اصلا نخوابيدم از درد

از فرداشتم عر ٦ ساعت 

ژلوفن و مترونيدازول ميخورم 

درد كمتر شده ،بخاطر قرصها ولى همچنان دارم عذاب ميكشم امروز روز  سومه دكتر گفت اگه درد ادامه داشته امپول بتامتازون بزن كه الان ميخوام برم بگريم

كنارِ زبونم كه نزديكِ اين دندونه جوشهاى قرمز زده و ميسوزه دكتر بعد از عصب كشى عكس انداخت و چك كرد كه كامل انجام شده باشه 

خيلى كلافه اى غذا نميتونم بخورم

تجربه مشابه داشتيد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید امپول بنامتازول LA بزنی منم اینجورشدم من تا دوهفته درد داشتم از بس عفونت داشت 

چراااا عصب کشی درد داره ؟؟؟؟ اخه دوسته من انجام داده دیروز امروز دیدمش انگار ن انگار

برا همه درد داره یا چی؟

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
چراااا عصب کشی درد داره ؟؟؟؟ اخه دوسته من انجام داده دیروز امروز دیدمش انگار ن انگار برا همه درد دا ...

نه عزیزم بعضی دندونها عفونی ان حین عصب کشی با ی سری مواد میشورن اینو دوست خواهرم گفت ک دندانپزشکه...من دندون دیکه داشتم ک عصب کشی کردم فرداش خبری نبوده

چراااا عصب کشی درد داره ؟؟؟؟ اخه دوسته من انجام داده دیروز امروز دیدمش انگار ن انگار برا همه درد دا ...

ولی حین عصب کشی درد نداشتم چون هم امپول زد هم دستش واقعا سبکه ولی پزشکی هم دیدم که اتیش میزنه ب ادم 

نه عزیزم بعضی دندونها عفونی ان حین عصب کشی با ی سری مواد میشورن اینو دوست خواهرم گفت ک دندانپزشکه... ...

اهان ممنون 

ولی حین عصب کشی درد نداشتم چون هم امپول زد هم دستش واقعا سبکه ولی پزشکی هم دیدم که اتیش میزنه ب ادم& ...

بله درسته پزشکم مهمه

باید امپول بنامتازول LA بزنی منم اینجورشدم من تا دوهفته درد داشتم از بس عفونت داشت

سلام عزیزم من دندونم التهاب داشت دکترم گفت بزن ۶ ماه اوکی هستی گفت تا بعد عید درستش کنی

میخاستم ببینم اوکی میکنه‌واقعا‌دندونو شما زدید قبلا چون هنوز هس دردم 

سلام عزیزم من دندونم التهاب داشت دکترم گفت بزن ۶ ماه اوکی هستی گفت تا بعد عید درستش کنیمیخاستم ببینم ...

اره من زدم دردم رو کاهش داد ولی اثرش ۶ ماهه نبود چون من ی دونه زدم تا روزی ک رفتم دندونپزشکی خوب بود برام س هفته اروم بودم برا پارساله اخه