2777
2789

وای من سر دخترم خیلی چیزا خریدم اصلا استفاده نشد 

ببین فقط لباس به روز بخر برای بیمارستان اگه وزن بچه خوب بود سایز ۰ و ۱ کافیه دو دست بعد بروز بخر

ساک بیمارستان و کریر و گهواره اکثرا واجب 

بقیه موارد مثلا کالسکه اینا نه 

من حتی گهواره دخترم استفاده نکرد همه چی فروختم کریر گهواره جا گذاشتم گفتم شاید بچه دوم بدرد خورد 

سرویس بسته به ماه به دنیا آمدن داره اگه ماه سرد که قنداقی میخاد وگرنه نمیخاد 

آغوشی اینا من اصلا استفاده نشد 

همه چی بستگی به خودت داره 

من فقط پوشک استفاده نشد اوایل چون دخترم آلرژی مجبور شدم کهنه شور بخرم دستمال تنظیف بزارم ولی این شانس من بود هیچ کس اینجوری ندیدم باز خداروشکر از دو ماهگی فقط پوشاک مرسی بهش ساخت 

پستونک چند تا گرفتم یکی استفاده نکرد 

شیشه شیر فقط دو سایز گرفتم کوچلک و بزرگ اون استفاده شد تا ۳ ماه چون بچم دیگه شیر خشک نخورد 😅

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بیمارستان براساس وزن نوزاد مشخص میشه که صفر بگیری یا یک

البته من صفر که استفاده کردم خیلی براش بزرگ بود چون نوزادم زیر 3 کیلو بود

ولی بنظر من لباس جعبه ای یه سری ش استفاده نمیشه

لباس سرهمی خیلی زود کوچک میشه

لباس های بیرون هم زیاد نگیراگر بتونی تو موقع خودش بگیری بهتره 

شلوار چنتا بگیر

حوله و پتو و قنداق فرنگی 

یه سری چیزها بسته به خودت داره

مثل گهواره. کالسکه 

ساک حمل نوزاد زود کوچک میشه 

وسایل بهداشتی و حمام

وان