2777
2789

از طریق یوتوب و اینستا

تولید محتوا تکست رمان روزمرگی آشپزی هرچیزی هرچی بلدی و میتونی

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاگری منظورته؟

ببین بلاگری فقط روزمرگی و کلا کار خاصی انجام نمیدی و یکی از شاخه هایی که گفتم بلاگری هست و اگر دوست ندارید بقیه موارد هست فقط یادتون باشه درکنار اینستا یوتوب هم حتما باشه چون درآمد مستقیم و به دلار هم هست

ببین بلاگری فقط روزمرگی و کلا کارری خاصی انجام نمیدی و یکی از شاخه هایی که گفتم بلاگری هست و اگر دوست ...

عزیزم به غیر از بلاگری چه کار دیگه ای میشه انجام داد؟

فروشش سخته

کلا هر کارم نکی با گوشی باید چیزی بفروشی .....

اینا اصلا سخت نیست صبر میخواد .......

کانال بزن برا خودت عکساشون بزار پیام دادن قیمت بده ....بعد باید ببری تو خرازی ها بگردی ازت بخرن ....یا بزاری مغازه دوستت بفروشه مثلا بهت پول بده یه چیزی هم تو بهش بده برا مغازه 

عزیزم به غیر از بلاگری چه کار دیگه ای میشه انجام داد؟

ببین اگر بگردی هم میتونی ببینی 

آشپزی تکست رمان ...

یا مثلا دیدی توی یوتوب که میان و مثلا فیلم هایی که در رابطه با جشن و عقد و عروسی هست از بلاگرا برمیدارن و توی چنل خودشون آپلود میکنن یا فیلم های فودبلاگر ها را این کار زحمتش نسبت به بقیه کارها کمتره