2777
2789
عنوان

واقعا خرگوش نحسه؟با دلیل بگین

929 بازدید | 35 پست

من اصلا به اینکه نحس باشه اعتقاد ندارم 

قبل از اینکه خرگوشه بیاد تو زندگیمون بدبیاری زیاد میاوردیم ولی حالا هم که اومده تو زندگیمون فرقی نداره همه چی مثل قبله خانوادم سر هرچیزی میگن اتفاقای بد زندگیمون بخاطر شوم بودن خرگوشته

دلم نمیاد بدمش به کسی اخه از نوزادی بزرگش کردم  . بابام از روز اول که دیدش گفت ازش خوشم نمیاد مریضی میاره ولی مریضی نیاورد 

امروز اب گرمکنه ترکیده همشون میگن از خرگوشته که نحسه

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کثیفه،مخصوصا اگه ماده باشه 

ولی به نحس بودن اعتقادی ندارم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اولین باره میشنوم

خیلی خرافاتین

من چون تو خونه عروس هلندیو قناریو خرگوش بزرگ میکنم لجشون گرفته فقط میخوان بچهامو بدن به بقیه بره

من حالم با اینا خوب میشه ولی خانوادم دوسشون ندارن

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

نه عزیزم، حیوون اگه برکت نداشته باشه، نحسی که اصلا نداره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

روی چه منطقی این خرافات ساخته شده من نمیدونم 

اینجا هم زیاد دیدم میگن یاکریم نحسه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.