2777
2789
عنوان

کباب کوبیده بدون گوشت😶😶

942 بازدید | 35 پست

من شنیدم این کبابی های بیرون کباب کوبیده رو بدون گوشت با سنگدون مرغ درست میکنن کسی دستورشو بلده؟؟

خودمم خوردم یه بار واقعا خوشمزه بود اصلا حس نمیکنید سنگدونه مرغ خیلی ابدار و خوشمزه بود ولی نمیتونستم دستورشو بگیرم😭

مامان منم یبار درست کرد با سنگدون خوشمزه بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا خوشمزه است ولی هزار و یک مریضی به همراه داره حالا اگر چندوقت یکبار بیرون بخوریم بهتره تا اینکه خودمون مریضی را درست کنیم

تجربه ثابت کرده خودت با گوشت و مرغ مخلوط کوبیده درست کن و بذار فریزر کباب شده وقتی که خواستی داغ کنی بذار توی روغن و داغ کن و مزش بهتره

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
کبابی هاییی که من رفتم جلو چشم گوشت و ساطور میکنن و کباب میزنن ... بناب کبابی با سنگدون اولما ...

منظورم همه ای کبابی ها نبود بعضی کبابی ها هستن مثلا ما یکیو نزدیک خونمون هست با سنگدونم یا نمیدونم چی چی درست میکنه سیخی ۱۵هزار تومن خیلی خوشمزه ابدار

منظورم همه ای کبابی ها نبود بعضی کبابی ها هستن مثلا ما یکیو نزدیک خونمون هست با سنگدونم یا نمیدونم چ ...

سیخی ۱۵ 😳😳😳😳😳😳😳

شوخی میکنی 

وای با آشغال هم بپزن ۱۵ به بالا درمیاد 

.......

عالیه مامانم با سنگ دون درست میکنه با دنبه فراوان و چربی گوسفند تفت میده اندکی چرخ کردا هم میریزه ...

خدا خیرت بده اگه میشه دستورشو بگی واقعا با این اوضاع گرونی نمیتونم گوشت بخرمم🥲

اونا خوشمزه است ولی هزار و یک مریضی به همراه داره حالا اگر چندوقت یکبار بیرون بخوریم بهتره تا اینکه ...

من به خاطر اینکه اقتصادیه میخوام درست کنم گوشت گرون شده وگرنه کی کوبیده اصل با گوشت ترجیح میده با سنگدون مرغ بخوره؟