2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا فک نکنم کار خاصی باید انجام بدین من حتی توده رو از سینم در آوردم اصلا احتیاج به استراحت و ای ...

یه مقدار جاش قرمزه .. ترسیدم فکر کردم نکنه بعد از تخلیه بازم آبسه شده باشه...

کی انجام دادی؟ نترس بابا ، بیوپسی کردی یا غده رو برداشتی

حدودا یک هفته پیش بیوپسی با سوزن انجام دادن..

یه ضربه خورده بود سینه ام ، آبسه ۱۰ سانتی شده بود..رفتم بیوپسی،دکتر گفت توده نیست و چیز خاصی نیست و تخلیه اش کرد(حدود۷۰۰ گرم خون و..تخلیه شد) حالا جاش هنوزم قرمزه ..

فقط ترسیدم نکنه برگرده دوباره...

حدودا یک هفته پیش.. یه ضربه خورده بود سینه ام ، آبسه ۱۰ سانتی شده بود..رفتم بیوپسی،دکتر گفت توده نی ...

نه دیگه عزیزم، منم مثل خودت هستم همش می ترسم من عمل که کردم تا شش ماه جاش سفت بود اندازه یه لیمو شیرین دکتر گفت طبیعیه الان خوب شده، بلاخره آمپول وارد سینت شده عزیزم باید یه مقدار با قبل فرق کنه

نه دیگه عزیزم، منم مثل خودت هستم همش می ترسم من عمل که کردم تا شش ماه جاش سفت بود اندازه یه لیمو شیر ...

مرسی عزیزم..درست میگی آمپول ضخیم بود بالاخره و در حالی که آمپول تو سینه بود سونوگرافی سینه هم همزمان انجام میشد❤️

مرسی که با صحبت های منطقیت آرومم کردی.

خدا به خودت و عزیزانت آرامش و شادی هدیه کنه🤲🏻🕋😘

مرسی عزیزم..درست میگی آمپول ضخیم بود بالاخره و در حالی که آمپول تو سینه بود سونوگرافی سینه هم همزمان ...

برا من خرداد میشه یکسال که عمل کردم ماه بعد از عمل رفتم مشهد دیدم سینم جای بخیه ها اندازه یه سانت کشیده شده و انگار خون زیرش باشه وقتی اومدم دکتر بهم گفت بدنت به مواد حساسیت نشون داده از همون یکسانت خون کشید با سرنگ‌ بیرون الآنم دوتا رد بخیه خیلی از هم فاصله دارن اما کاملا جوش خوردن پوست آدما با هم فرق می کنه ان‌شاءالله شما هم دیگه بیماری نبینی و همیشه دلت شاد