2777
2789

خووب

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه 

الان رفتم مغازه گفت بهت میخوره راهتمایی باشی اینقد گفتن دلم میخواد یه تغییری تو قیافم بدم😕

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

متنفرم از بیبی فیس بودنم هیچوقتتت جدی نمیگیرنم همیشه هم فک میکنن دارم سنمو الکی میگم😐

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
هم خویه هم بد  معمولا باورشون نمیشه من ۲۵ سالمه😂 تو بیمارستان بعضیا با تعجب نگاه میکنن بهم فک ...

منم همینم اونموقع واکسن کرونا بود زیر ۱۲ نمیزدن،من رفتم همه به مادرم میگفتن زیر ۱۲ سال نمیزنن دخترتو اوردی واسه چی😐

نمی‌دونم 

اینجا عکسم گذاشتم سن هایی گفتند ک نزدیک ب سنم هم نبود گمونم ژل لب بزنم دیگ انقدر کم نگند   

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
متنفرم از بیبی فیس بودنم هیچوقتتت جدی نمیگیرنم همیشه هم فک میکنن دارم سنمو الکی میگم😐

حالا ن اینقد که متنفر باشم ولی ذوست دارم یه تغییری بدم تو صورتم

هم خویه هم بد  معمولا باورشون نمیشه من ۲۵ سالمه😂 تو بیمارستان بعضیا با تعجب نگاه میکنن بهم فک ...

سلام زیبا جان

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
نمی‌دونم  اینجا عکسم گذاشتم سن هایی گفتند ک نزدیک ب سنم هم نبود گمونم ژل لب بزنم دیگ انقدر کم ...

منم عکس چشم ابروم گذاشتم گفتن این عکس بچست😂😂😂

منم همینم اونموقع واکسن کرونا بود زیر ۱۲ نمیزدن،من رفتم همه به مادرم میگفتن زیر ۱۲ سال نمیزنن دخترتو ...

عزیزم😂 منم همینم 

تازه من خیلی ظریف و کوچولو ام هستم کلا سنم خیلی پایین میزنه😂

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .