اینم بگم این سختگیریا برای دوران کنکور نیس فق حتی وقتی راهنمایی کلاس هفتمم بودیم اجازه رفدن ب کلاس غیر درسی و باشگاه نداشدیم با اینک از نظر مالی خیلی اوکیم
باز به خاهرتون انگیزه بدین اگه ناامید بشه کلا افت میکنه و احتمالا تو کنکور هم قبول نشه
امید بدین که اگه قبول بشی همگویو پس میگیری هم دانشگاه میری و فعالیتت زیاد میشه اضافه وزنتو کم میکنی هم کم کم میتونی باشگاه بری
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
در نهایت نظرهمه محترمه واقعا همه پدرمادرا ولی سرنوشت دست خداست و نتیجه رحمات بنده هاشو دیر یا ...
مامانم اینا ک اینو نمیگن خاهرم حتی پزشکی دوس نداره نظر مامانم واقن مهمه بعلع حتی وختی منو بزور فرسدادم تجربی چیزی نگفدم ولی مامانم بلد نیس درست حرف بزنه الان اومده میگ از اول ک بدنیا اومدی نحس بودی چه غلطی کردم بچه اوردم😕
کار مادرتون خیلی بده به خواهرت امید بده نزار ناامید شه بگو ورزشو تو خونه شروع فیلم های آموزشی ورزشی ...
مامانمم گوشیشو گرف هرکاری غیر درسی کنه سرکوفت میزنه تو تیزهوشان قبول نشدی نمونه قبول نشدی ترازت بالا نمیره برا این چیزا کنکور نمیاری....فق میگ کم بخور😕