2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟

119 بازدید | 19 پست

مامانم یه فردیه ک هیچوخ قانع نمیشه ب اسیبای روحیو....میگه لوس بازی خاهرم کنکوریه و تو دوران کنکور به نظرم طبیعیه یه نفر ناامید بشه و دوباره شرو کنه الان خاهرم به کنکور داره نزدیک میشه و هی موجیه میگ سونو میخام باز میگ پرستاری باز میگ تربیت بدنی در اوج ناامیدیش اینو گف منم هی بهش انگیزه میدم دیروز مامانم وقتی فمید بش گف از اولشم میدونسدم هیچ پخی نمیشه الکی برات اینهمه هزینه کردیم میخای نخونی بگو نمیخونی خونوادمون اینجوریه ک تاحالا اجازه ندادن با دوستامون بریم بیرون تا حالا کلاس غیر درسی نرفدیم خاهرم بخاطر کنکور و نداشتن فعالیت یکم وزن اضافه کرده همیشه دوس داش بره باشگاه مامانم اینا میگفدن ن فق درس خاهرم الان بخاطر چاق شدنشم افسردگی گرفده همین دوروز نمیشه براش گوشی گرفدن بخاطر قضیه دیروز مامانم گوشیشم ک سیمکارتم نداره حتی ازش گرفده دیگ حرفی ندارم ن میتونم به خاهرم انگیزه بدم ن مامانمو راضی کنم خاهرم زودرنج شده هرچی میشه سری نارت میشه گریش میگیره مامانمم لجوج واقن موندم حس خاهربزرگترو تو خونه دارم مث بچه هان مخصوصن مامانم😕لطفن نگید مامانتون حق داره وفلان مامانمم واقن خیلی تاحالا بهمون ظلم کرده ک بگم طولانی میشه

توکل برخدا واقعا مدیریت شرایط سخته خودم ۲۲سالمه ولی کولبار سختی و غمم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل برخدا واقعا مدیریت شرایط سخته خودم ۲۲سالمه ولی کولبار سختی و غمم

راستی دانشجو پرستاریم و قبولی در پرستاری خانواده و اطرافیانو خوشحال میکنه چون تاپه واقعا

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

کاملا حق با شماست 

باز به خاهرتون انگیزه بدین اگه ناامید بشه کلا افت میکنه و احتمالا تو کنکور هم قبول نشه 

امید بدین که اگه قبول بشی هم‌گویو پس میگیری هم دانشگاه میری و فعالیتت زیاد میشه اضافه وزنتو کم میکنی هم کم کم میتونی باشگاه بری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اخ من ۱۶ سالمه ولی انق اطرافیانم بچگانه فک میکنن ک...😕

به سن نیست منم در ۱۶ سالگی عمق حال بد تجربه کردم

دمت گرم هوای خواهرتو داری من فقط مامانمو اینطوری دارم 

مامانم اینا میگن ک فق پزشکی باید بیاری چون برات هزینه کردیم 😕

در نهایت نظرهمه محترمه واقعا همه پدرمادرا 

ولی سرنوشت دست خداست و نتیجه رحمات بنده هاشو دیر یا زود میده

کاملا حق با شماست  باز به خاهرتون انگیزه بدین اگه ناامید بشه کلا افت میکنه و احتمالا تو کنکور ...

همه اینارو بش میگم همیشههه ولی چون ازش کوچیکترم حس میکنه حرفام پشیزی ارزش نداره مامانمم از یه طرف باهاش منطقیم بحرفی بیشتر صگ میشه الان اومده سرخاهرم داد میزنه میگ جم کن کتاباتو تو ک اصن نمیخونی خاک خورده اون گوشه درصورتی ک میخونه هعیی نمیدونم واقن چیکار کنم از خونواده واقن بریدم خاهرم داره گریه میکنخ😕

در نهایت نظرهمه محترمه واقعا همه پدرمادرا  ولی سرنوشت دست خداست و نتیجه رحمات بنده هاشو دیر یا ...

مامانم اینا ک اینو نمیگن خاهرم حتی پزشکی دوس نداره نظر مامانم واقن مهمه بعلع حتی وختی منو بزور فرسدادم تجربی چیزی نگفدم ولی مامانم بلد نیس درست حرف بزنه الان اومده میگ از اول ک بدنیا اومدی نحس بودی چه غلطی کردم بچه اوردم😕

مامانم اینا ک اینو نمیگن خاهرم حتی پزشکی دوس نداره نظر مامانم واقن مهمه بعلع حتی وختی منو بزور فرسدا ...

عزیزمممم

توکلت بخدا شما تلاش کن 

کار مادرتون خیلی بده به خواهرت امید بده نزار ناامید شه بگو ورزشو تو خونه شروع فیلم های آموزشی ورزشی ...

مامانمم گوشیشو گرف هرکاری غیر درسی کنه سرکوفت میزنه تو تیزهوشان قبول نشدی نمونه قبول نشدی ترازت بالا نمیره برا این چیزا کنکور نمیاری....فق میگ کم بخور😕