2777
2789
عنوان

شما با چه زخمی وارد رابطه شدید؟

86 بازدید | 9 پست

👢زنی بود که پدرش به او هیچوقت اجازه نداد که در جامعه حضور داشته باشد.

او زخمش وابسته بودن بود.

📎آن زن، آن قدر وابسته و آویزان به شوهرش شد تا او را خسته کرد!

🧹مردی بود که در فقر و فلاکت زندگی کرده بود، قسم خورده بود که به ثروت برسد و از زندگی دوست نداشتنیش بیرون برود.

🧇 او زخمش فقری بود که ممکن بود تقدیرش شود.

💰آن مرد آنقدر کار کرد و کار کرد و کار کرد تا یکدفعه دید زن و بچه اش ،از زندگی که او ساخته حالشان بهم خورده.

👩‍💻زنی بود که دائم از سوی والدینش با دختران  هم سن و سال مقایسه می شد و همیشه در نظر والدینش کم به نظر می آمد.

زخمش احساس بی ارزشیش بود.

🎓 او آنقدر دنبال کسب درجه و رتبه در علم و کار است که ناگهان متوجه شد، فاصله اش با همسر و فرزندانش خیلی زیاد شده.

🧿 مردی بود که مادر، او را تا چهل سالگی هنوز رها نکرده بود. با وجود اینکه ازدواج هم کرده بود، همچنان احساس می کرد باید مطابق مود مادر رفتار کند.

🛌 زخم او عقده مادر بود.

💔او آنقدر این ارتباط نزدیک با مادر را ادامه داد که همسرش از نقش زن دوم بودن خسته شد.

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

هیچ زخمی ندارم ولی... 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

هیچ زخمی ندارم ولی... 

زخم های زیادی وجود دارن این ها فقط چندتاش بود عزیزم

هیچ انسان بدون زخمی وجود نداره فقط زخم ها متفاوتن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عالی بود 👌 دقیقا پشت رفتارای افراطی یه زخمه

بله و اگه این زخما شفا پیدا نکنن مشکلات بدی با خودشون به همراه میارن

زخم از دست دادن !

خالی بود این وسط چون وقتی کسی رو نداشته باشی درد دل کنی ، حرف بزنی ، شاد باشی باهاش، بخندی باهاش ،برین باهم بیرون و....

زندگی بی معنیه پوچ 

زخم انتظار!

برای کسی که رفته و بر نمیگرده تو  با تماااااام وجود منتظری ببینیش بغلش کنی فقط ۱ بار ولی دیگه تمومه.

زخم زخم و زخم قلب منو ببینی تمام زخم ها برات اشکار میشه

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
زخم از دست دادن ! خالی بود این وسط چون وقتی کسی رو نداشته باشی درد دل کنی ، حرف بزنی ، شاد باشی باه ...

بله عزیزم 

ولی باید اگاه باشی که هر زخمی میتونه شفا پیدا کنه

اگه زخم از دست دادن باشه ممکنه همیشه بترسی از اینکه عزیزانت رو از دست بدی یا اینکه نتونی به ادمی نزدیک بشی چون میترسی در نهایت از دستش بدی و ترکت کنه 

بله عزیزم  ولی باید اگاه باشی که هر زخمی میتونه شفا پیدا کنه اگه زخم از دست دادن باشه ممکنه ه ...

دقیقا همینم 

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
دقیقا همینم 

زندگی خود را دوباره بیافرینید یه کتابع که درباره ترک شدن مفصل حرف میزنه و اینکه چطور شفا پیدا کنه 

همین که خودت به زخمات آگاهی یعنی از خیلی ها جلوتری عزیزم و این خیلی خوبه