2821
2789
عنوان

تبخال تناسلی

245 بازدید | 10 پست

سلام خانما من یه راه حل برای اینکه تبخال تناسلی نزنم پیدا کردم. یه پماد هست برای بیماری گال به اسم کرم پرمترین 5 درصد. وقتی اینو روی اون موضع بزنید تبخال نمیزنید یا اگه بعد از اینکه تبخال زدید این پماد را روی اون موضع برنید زودی خوب میشه. در مصرفش زیاده روی نکنید. شب بزنید بعدش دیگه نشوریدش و بش آب نزنید تا صبح. دیگه فرداش میتونید پاشید اگر دشتشویی دارید برید مساله ای نیست ولی شب که زدید تا صبح آب نزنید تا خوب اثر کنه. موفق باشید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان یه ویتامین هست به اسم L_lysine میرید از داروخانه میخرید‌، اینو هفته ای مثلا سه روز مصرف کنید، بعلاوه زینک و سلنیوم و ویتامین ث هم گاهی مصرف کنید، اصلا محاله ممکنه تبخال بزنید. اگر بقیه را هم نخریدید عب نداره همون اولی هم کاملا جوابه. منم دعا کنید ♥️

اگر هم پولتون نرسید ویتامین ال لایزین بخرید، پودر زرد گوگرد رو میخرید از عطاری یا سم فروشی، بعد با وازلین قاطی میکنید، روی کل ناحیه ی درگیر میزنید، تا زمانیکه میزنید این پماد را تبخال نمیزنید، اگر کمی روغن کرچک بگیرید و روی گاز گرمش کنید و کم کم گوکرد را توش حل کنید و بعد وازلین اضافه کنید که یه کرم یکدست بهتون میده، ضمن اینکه به ازای هر ده قاشق وازلین یک قاشق گوگرد‌ البته این برای کساییه که از روی پوست تبخال میزنند ولی اگر از داخل ناحیه درگیده حتما ال لایزین را تهیه کنید. کم هم پیدا میشه باید هربار دارو را پیدا کردید چند بسته بخرید نگه دارید. قرص پاورویتم کمک میکنه ولی ال لایزین یه چیر دیگه س. برای سلامتی منم دعا کنید...

سلام درخواست دوستی دادی .ولی روصفحه نمیاد نمی دونم سایت مشکل داره و یا چی.

دوباره درخواست دوستی بده.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..