2777
2789

احتمالا خارونده یا دستش خورده منم اولین آبله که پسرم دستش خورده بوده ترکیده بود چرکی شده خیلی هم دیر خوب شد

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
احتمالا خارونده یا دستش خورده منم اولین آبله که پسرم دستش خورده بوده ترکیده بود چرکی شده خیلی هم دیر ...

دقیقا رو خط لبشه داشت سیاه میشد الان دیدم سفید شده ترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا مراقب باش من دوبار ابله گرفتم یکی بچگی سبک یکی پارسال  نفهمیدم رو بینیم ابله هست خاروند ...

ن نمیخارونه اصلا میترسه اینی هم ک سفید شد رو خط لبشه غذا میخوره یا آب میخوره انگار تازه میشه الانم سفید شده

[QUOTE=330149682]دقیقا رو خط لبشه داشت سیاه میشد الان دیدم سفید شده 

خوب میشه اما فکر کنم جاش بمونه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

عنبر نسا دود بده بهش واقعا عالیه من شبا تب شدید میکردم  ختمی  بزن ب آب  بریز تو اسپری اسپری کن رو جا تاول ها بهتر شد ببرش دکتر پوست براش کرمی چیزی بزنه شاطر و ختمی بده بهش ب جا آب شاطره یا کاسنی بزن ب ختمی بده بهش تا زودی خوبشه