2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ خاطره خوبی باهاشون ندارم تا جایی که فک میکنم همش خاطرات بد کنایه تیکه طعنه مسخره.......

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یکی از خاطرات پررنگم اولین باریه که خونه همسرم اینا خوابیدم، شب تازه برای خواب دراز کشیده بودم که مادر همسرم اومد منو بوسید و این خیلی حس خوبی بهم منتقل کرد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دیشب یاده یه کاره شوهرم تو دوران دوستی افتادم همینجور گریه کردم یه بوت برداشت آورد از ته انبار خونشون با یه من خاک بعد گفت اینو یه مامانم گفتم تو چاق شدی به دردت نمیخوره بده من بدم به افغانهای تو مسجد 

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

۱۲ بچه اند ....هفت تا خواهر شوهر دارم ۴تا  دیگ برادر شوهر 

خودم تک فرزندم   

خدایی خیلی هوامو دارند ۱۲ساله عروسی کردم بعد از فوت مادرم حتی بیشتر 

مادر شوهرم هنوز میگ من نذر کردم تو عروسمون بشی ما باورمون نمیشه هرجا بشینه و میگ  این هارا ....

از دخترها بیشتر منو بچه هام دوست داره خواهر شوهرم هم همینطور 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

باهم خوبیم اونا خیلی صمیمین من کمتر مادرشوهرم خیلی راحته ولی من یه خط قرمزایی گذاشتم که جلوتر نیاد ولی در کل خوبیم باهم هفته ای یبار همدیگرو میبینیم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه سعی کنیم نگیم خاطرات بد و مرور

تپ زندگی قبلی که خیلی حسود بود

در حین زنانگی مادری که داشت ولی

هوی پسر ش بود انگار

ازدواج مجدد خوبن خونوادش

البته حرف حدیث هست

تا انسان تو جامعه هست

مگر دوری کنه با هرکس منظورمه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یاالله جان پسرپروین شفابده وسالم ب دنیابیادالهی امین🤲🫂🫂🫂التماس دعا ازتک تک شماعزیزان ان شاءالله ب هرچه میخایین برسین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

خانواده نامزدم خیلی خوبن مثل خانواده خودم هستند اصلا باهم بد نیستیم عضو خانوادشونم انگار...فامیل هم هستیم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖