2777
2789
منم همین جور بودم بیبی بزن من زدم روز اول کم رنگ روز دوم یکم معلوم روز سوم که نشدم دو تا خط پررنگ&nb ...

دوماه پیش ۹روز نشدم ولی سینه هام درد میکرد بی بی زدم خبری نبود ولی این ماه هیچ گونه علائم ندارم نمیدونم استفاده کنم یا نه آخه پنج ماه اقدام منتظره

منم بچه برام خیلی مهمه سخت به دست آوردم دیگ نمیزارم کلی نزر نیاز کردم والا

انشاالله صحیح و سالم بغلت بگیری ،شوهرت رو جور دیگه آروم کن ،خودتم مشغول کن ذهنتو،ارزش نداره،من که خفه کردم نیازمو ،بچه واجب تره ..امید به خدا فقط چهارستون بدنشون سالم باشه این سختی‌ها هم تموم میشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه پیش ۹روز نشدم ولی سینه هام درد میکرد بی بی زدم خبری نبود ولی این ماه هیچ گونه علائم ندارم نمید ...

اشکال نداره بیبی بزن نشد سه چهار روز دیگ تا ی هفته عادی تاخیر 

من اصلا نیاز مهم نیس برام فقط بچه قربونت برم عزیزی 

🫂♥️

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بدبختی دارم ایش کاش خودم آدم بچه دار میشه تنهایی راحت  

نگو اینجوری ..بارداری دوران شیرین و خاطره انگیز ی هست..سعی کن لذت ببری..به شدت مواظب باش که سرما نخوری چون تو بارداری  دارو نمیتونی بخوری ..تو جمع کم ظاهر شو تا اگر کسی مریضه شما مریض نشی ..با شوهرت هم معاشقه داشته باش. چشم به هم بزنید این ایام تموم میشه. بیشتر از ۳ کیلو جسمی رو بلند نکن ..ماه‌های اول جنین درحال تقسیم سلولی هست  درنتیجه باید مایعات زیاد بخوری ..بی خیال باش و واسترس نداشته باش چون سیستم عصبی جنین درسه ماهه اول درحال تشکیل شدنه ..خدا یاورت باشه.

نگو اینجوری ..بارداری دوران شیرین و خاطره انگیز ی هست..سعی کن لذت ببری..به شدت مواظب باش که سرما نخو ...

دستت درد نکنه خواهر جون چشم ممنونم حتما همین کارا میکنم مرسی

من الان توی دومین ماه دارم میرم ،رابطه ی جنسی رو ممنوع کرده برام ولی خب شوهرم روجور دیگه آروم میکنم ...

منم الان نزدیک بیست روزه رابطه نداریم دکتر برام ممنوع کرده شوهرم بیزارم کرد که من چیکار کنم؟ببخشید چجوری شوهرتون رو آروم میکنین؟

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
منم الان نزدیک بیست روزه رابطه نداریم دکتر برام ممنوع کرده شوهرم بیزارم کرد که من چیکار کنم؟ببخشید چ ...

بگم میترکم خو

منم الان نزدیک بیست روزه رابطه نداریم دکتر برام ممنوع کرده شوهرم بیزارم کرد که من چیکار کنم؟ببخشید چ ...

تو نت سرچ کن ..راههای زیادی هست.بلاخره هفته ای یک بار باید نیازش برطرف بشه.وشما باید کمکش کنی .