2777
2789
عنوان

بیاین راز های شغلتونو بگین😂

1819 بازدید | 83 پست

خودم روان شناسم  و قرص تجویز نمیکنم اما ۲ تا دوست روانپزشک دارم که میگن قرص هایی که وقتی میری روان پزشک بهت میدن همه الکیه در واقع با کارخونش قرارداد دارن و هیچ فایده ای نداره 😐😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اسی چراتخریب می‌کنی کار روانشناسارو.هزاران هزار آدم دارن این قرصا رومصرف میکنن که سرپا هستن وادامه زندگی میدن.نمونه ش برادرشوهرم خیلی مشکل اعصاب وروان داشت .هاربود .ازوقتی استفاده می‌کنه خیلی بهترشد زن گرفت رفت توکارشرکتی بچه دارشد

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

کاش بعضیا بفهمن سرم تموم شد هوانمیرهههه

من به شخصه میشینم تا اخرین قطره اش تموم شه

پول دادم باید تا اخرین قطره شو مصرف کنم😂😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

بچه ها من اون ماه ۱۵ ام پریودبودم. این ماه هفتم شدم ولی روز اول ی قطره خون اومد دیگ هیچ چیزی نیومد تمیزم. 

این ینی چی.خون نمیاد خون کمرنگ  فقط در حه لکه اومد ولی دیگ تیومد.

تنبلی تخمدان دارم واس همینه ینی منظم نمیشم و قاطی کردم؟

Help me