2777
2789
عنوان

دما رو 🥶

354 بازدید | 26 پست

برای اولین بار امسال دمای زیر منفی یک تجربه کردم و الان منفی ۷ ...

و جالب اینجاست این امه زیر برفم و تو این سرما هیچیم نشده ،باز جای شکر داره ،میوه و غذاها هم نیاز به یخچال نداره بس که سرده و سیستم گرمایشی هم جواب نمیده 😂

تنکس گاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قمم منفی ۲ ه😁

🥶😁

من قبلا سمت شهرای جنوبی تر بودم ،باز جنوبم محسوب نمیشدیم ...

اینقدر اینجا هوای سرد تجربه کردم که رفته بودم خونه میگفتم بخاری روشن نکنید برای من 😂با لباسای تابستونم تو سرمای بهمن میچرخیدم تو خونه ،دیگه با تجربه ی این هوا عمرا بگم هوا سرده 

دمای سیبری داریم الهی شکرت خدا ببار .ببار بازم ببار دلخوشی این مردم الهی خوش یمن باشه امسال

وای نه 😅به سیبری برسه منجمد میشیم 

ولی اره برف و بارون بباره خیلی خوبه ،من اینقدر برف ندیده بودم چند روزه فقط زیر برف راه میرم و لذت میبرم 😅

ما هوامون سرده ولی نه زیاد خیلی کم صبح 7 درجه بعدن 20 میشه حیفه یه هودی دارم دوست دارم بپوشمش ولی هو ...

درک میکنم ...

باز شهری که ازش اومدم اینجا یه بازه ای هوا سرد بود ولی باید انتظار میکشیدم برای لباسای زمستونه ام ولی الان فقط میگم چی هست که گرم تر باشه 😂🤦🏻‍♀️کلی لباس پوشیدم ،زیر پتو ام ،سیستم گرمایشی جواب نمیده و دارم یخ میزنم