2777
2789
عنوان

دعوا

298 بازدید | 30 پست

سلام ..من سر خواهر شوهرم با شوهرم دعوام شد حدود یک هفته باهم حرف نزدیم .شوهرمم طلاهامو سر این دعوا گرفته برده گذاشته خونه مادرش قشنگ جریانم براشون تعریف کرده(که من سر خواهرم با زنم دعوا کردم مثلاً خودشو پیششون ببره بالا ).حالا اصرار می‌کنه که من باهاش برم خونه مادرش...هرچقدر میگم من نمیام خودت برو گوش نمیکنه شما حتی من بودید چیکار میکردید می رفتید یان نه.خواهرشوهرمم فردا اونجاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول طلاهاتو بگیر  بعد برو اگه حرف افتاد اشکال نداره  هر ناراحتی در مورد خواهر شوهرت داری ...

ببین فایده نداره هر  دفعه ادمو میبینه خوشحالم باشه بازم تیکه میندازه مادرشم  میگه توو دلش هیچی نیست ..میخام کلا هرحا باشه نباشم شوهرم نمیذاره

اول طلاهاتو بگیر بعد رفتی به روی خودت نیار بی محل باهاش چون این ادمی که گفتی مطمعنم اگه نری یه دعو ...

اگه برم شوهرم نمیگه ببین چه پسری دارید طلاهاشو ک گرفتم بخاطر خواهرم الآنم آوردم خونتون خودشو اونوقت شخصیت من له نمیشه 

ببین فایده نداره هر  دفعه ادمو میبینه خوشحالم باشه بازم تیکه میندازه مادرشم  میگه توو دلش ...

هر تیکه ای میندازه  مهم نباشه برات بخند 

خودش میسوزه 

بنده خدا چرا رابطه خودتو شوهرتو خراب میکنی 

هیچ وقت از خواهرشوهرت پیش شوهرت چیزی نگو 

نهایت تو خراب میشی فقط 

کلا همینه مردا حساسن تنها نیستی که 

سعی کن شوهرتو جذب خودت کنی 

وگرنه کدوم خواهر شوهره که دلش نخواد رابطه خراب کنه 

👋

[QUOTE=330139001]اگه برم شوهرم نمیگه ببین چه پسری دارید طلاهاشو ک گرفتم بخاطر خواهرم الآنم آوردم خونتون خودشو اونوقت ...[/QUOTE

خب اگه‌میدونی سر این دوباره یه دعوا پیش نمیاد اتفاقا نرو‌همون روزم بفرست شوهرتو بره طلاهاتو بیاره