بچه ها از شبی ک براتون خیلی یخت بود بگین ویشد چ اتفاقی افتاد فک میکردین دیگ زندگی براتون تمومه .
من خودم رابطه پنج سالم تموم شد و فک میکردم دیگ نه خطم داغون و نابود شدم البته درسته اون ب صب شد ولی من دیگ واقعا هیچ وقت نخندیدم هیچ وقت خشحال واقعی نبودم هیچیو حس نمیکنم الانم با ی ادم. دیگ ت رابطم لعنت بهم ک اینکارو کردم این واقعا عاشقمع برام هرکاری میکنع ولی من عاشقم عاشق قبلی
تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
بدترین شب که صبح شد بعد زایمانم به جز شوهرم کسی نیومد ملاقاتم نه مادر و پدرم نه خواهر و برادرام فقط شوهرم کنارم بود با خودم گفت خدایا چه گناهی انجام دادم که این عاقبتم شد دلم خیلی شکست ولی به خاطر بچم جنگیدم چون اولین شبی بود که به این دنیا اومده بود بعد اون شب یک آدم دیگه شدم که کسی دیگه منو نمیشناخت همه بهم میگفتن سنگ دل ولی این آدم جدیدو دوست دارم چون دیگه با هیچ چیزی فرو نمیریزم همه چیز بعد اون شب تغییر کرد و بعضی تغییرو خوبه
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شبی بود که خبرفوت عزیزترینموبهم دادن 12ساعت راه بود کل راهوودادزدم وموهامو کشیدم وخودموزدم ازاون شب شایدهزارشب گذشته ولی حال من همون حاله😭😭😭
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ما یمدت باهمدیگه بودیم اون موقع من شرایطشو نداشتم گفتم بیا باهم دیگه نباشیم اونم هزاران خواهش و التماس ک ن من واقعا دوست دارم..قبول نکردم میدونم ک مقصر اون موقع من بودم
چندماه بعد دوباره باهم دوست شدیم بهش گفتم ک اشتباه کردم و پشیمونم و..اونم ب ظاهر بخشید من همیشه میگفتم ک متاسفم بخاطر اون موقع چون واقعا شرایطشو نداشتم تو کل اون مدتم تو فکرش بودم (اون یک ماه بعد کات، ی مدت با یکی دیگه رل زد)دیگه اشتی کردیمو گذشت تا دوماه پیش واقعا وابستش شدم منی ک اصلا وابسته نمیشم😂هر اخلاق گندی داشت کنار میومدم حتی دوستاشم تحملشو نداشتن..یهو برگشت گفت ک بودن منو تو اشتباس میرم ک کارما پس بدی.... برو پیشرفت کن تو زندگیت و تمام