2777
2789
عنوان

از شبی که فک میکردی صب نمیشه بگو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 144 پست
شبی ک بازوم شکست بستری شدمو فرداش قرار بود دکتر بیاد عمل کنه هر دقیقه هزار سال گذشت

شکستگی خیلی بده پام شکست و من مردم 🤦

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم طولانیه میشه به حرفام گوش کنی؟! 

اره حتما تاپیکو زدم حرف بزنیم عزیزم توضیح بده گوش میدم

کاش این قصه خوب میبود

ببین باور کن نمیخوام شعار بدم یا دلداری الکی 

همین الان که دارم اینا رو برات مینویسم خودم تو بدترین حال و فکر روحی هستم تو ظاهر لبخند میزنم اما از تو داغونم 

اما دیگه یاد گرفتم هیچی دست من نیست 

زندگی ما از قبل نوشته شده ما فقط داریم مثل بازیگر به دستور خداوند مهربون بازی میکنیم 

همین الانش که دارم غصه میخورم میدونم ته این قصه رو خدا مشخص کرده پس نگران چی باشم دل به حکمتش میسپارم و میگم خدایا صلاحمو بهم بده کمکم کن شک ندارم تنهام نمیزاره 

♻️کارما♻️
موقع دوستیمون بود ک خونوادم فهمیدن و گوشیمو گرفتن و اون شب الان شوهرم شد🤣

چقدددد قشنگ 😂❤️

کاش این قصه خوب میبود 

کسی رو دوس داشته باش که دوست داره 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃