2777
2789

که ازش محرومم .و ۱۲ سال دارم تو این بلا میسوزم و نمیتونم کاری بکنم.منو شوهرم از اول مشکل داشتیم ازدواجمون عشق عاشقی بود .اگه همون اوایل که غلط اضافی میکرد ازم دفاع میکرد شاید کار به اینجا نمیکشید.

اصن من میگم اگه پدرم آدم بود و بهم محبت میکرد من از سن کم که نمی‌رفتم سمت جنس مخالف .که همه خلا عاطفی مو از جنس مخالف بخوام .یادم نمیاد حتی پدرم یه دست نوازش رو سرم کشیده باشه.

آنقدر کمبود محبت داشتم که هدفم فقط شوهر کردن بود فکر میکردم با عشق ازدواج کنم خوشبخترین میشم اما دریغ ازینکه خوشبختی هم تربیت پدر مادر توش دخیله.شوهرم هزار باز تا حالا گفته تو محبت ندیدی از پدرت مهر ندیدی اونوقت میخوای من برات جبران کنم

الانم بعد از ۱۲ سال زیر بار زورگویی هاش خسته شدم زیر بار محدودیت‌هاش .طلاق نمیتونم بگیرم چون پدرم همینجوری میرم خونش لقمه هامو میشماره وای بحالی که بخوام طلاق بگیرم برم اونجا😔 

تو دوران عقد همون دوازده سال پیش خونه مادرشوهرم بودم .اگه میرفتم خونه بابام به مامانم غر میزد که برا چی بلند شده اومده چخبره من نون خور اضافه نمیخوام. اونوقت مشاور میگه طلاق بگیر آخه من با این پدر چجوری پاشم برم چندبار وسایلم جمع کردم رفتم اونجا انقدر غر میزنه اذیت میکنه تلویزیون خاموش میکنه هی نصفه شب پا میشه چراغ روشن میکنه فحش میده .سر غذا خوردن عینه گربه میشینه منو زیر نظر میگیره ک نون خوردن زهرم میشه فحش میده اه ناله میکنه که غلط کردن افتادم خودم برگشتم خونه😪

من پدرم خوب بود 

ازمادرشانس وخیری ندیدم 

کاش این جای بابام فوت میکردازدستش راحت میشدیم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر منم داغونه یعنی همه هر چی هم که نباشن خرج بچه هاشون دادن و بزرگشون کردن حالا بد یا خوب ولی این خرج ما رو هم نداده انقدم زبونش درازه که نگو میگه خب الان ۹۵ درصد مردم تو فقرن عادیه شمام تو فقر باشید😕 کلا کاش آدم نفهم تو زندگی آدم نباشه اونم پدر که کمر خانواده رو میشکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

حرفتون درسته

ولی خیلیا این مشکل و دارن

پدرتون هم مشکلاتی داشته تو گذشته اش

خودتونو قربانی ندونید

مسئولیت انتخاب اشتباهتونو بپذیرید و اگه شرایطشو دارید مستقل بشید کار کنید موفق بشید

پدرت قیم تو نیس بعد ازدواج  ببخشید فکر کن پدر نداری اونوقت چیکارمیکردی؟ برو سرکار ومستقل باش

چجوری برم اینجا که خونه شوهر محدودم .خونه پدرم که برم فرداش که نمیتونم برم سرکار بلاخره طلاق پروسه طولانیه حداقل تا به خودم بیام و کار پیدا بشه یه سال میشه

چجوری برم اینجا که خونه شوهر محدودم .خونه پدرم که برم فرداش که نمیتونم برم سرکار بلاخره طلاق پروسه ط ...

تو الان نمیتونی یه مقدار پول پس انداز کنی یا اصلا اگه طلا داری بردار با خودت ببر چند ماه همونو بفروش خرج کن تا کار پیدا کنی از همین فردا هم دنبال کار بگرد اگه واقعا از شوهرت و بابات خسته ای 

هیچ کس نمیتونه زندگیتو تغییر بده بجز خودت 

نبایداز اولش پیش شوهرت نقطه ضعف نشون میدادی باید جوری رفتار میکردی شوهرت نفهمه از پدرت محبت ندیدی الانم سعی کن کمتر باشوهرت بحث کنی اکثر مواقع سکوت کن شاید بهترشد به هرحال بچه هم داری با وجود پدرت هم ب نظر من طلاق آخرین راهه

منم شرایط شما رو دارم. اما مستقل زندگی میکنم و همش کار میکنم صبح تا عصر بیرون کار میکنم بعدم میام کارای خونه رو میکنم. پدرم از بچگی هیچ محبتی نکرد ک بماند بعدم انداخت و رفت شدم تنهای تنها. فقط رو پای خودم بودم و کمک خدا.راه درازی داری.مستاجری..  صابکار بد.‌‌‌ پیاده و با اوتوبوس تو سرما و گرما راه دراز رفتن. فقط خودتی و خودت

نبایداز اولش پیش شوهرت نقطه ضعف نشون میدادی باید جوری رفتار میکردی شوهرت نفهمه از پدرت محبت ندیدی ال ...

متاسفانه فهمیده نقطه ضعفمو .واقعا برا منی که شرایطم اینجوریه باید سکوت کنم در برابر زورگوییهاش