2777
2789
عنوان

سفیدی روی لوزه

1302 بازدید | 20 پست

سلام من یک ماه پیش سرمای  بدی خوردم رعایت نکردم لوزه هام اخر بیماریم ورم کرد و سفید سفید زد درد داشت بعد مصرف انتی بیوتیک خوب شدم ولی این سفیدی  ها کمرنگ شده ی مدل خاصی شده رگه رگه ی خونی شده لوزم شده تاحالا تجربه داشته باشید البته من کلا لوزه هام حفره زیاد داره و بهم گفتن بهتره عمل شه ولی الان خیلی نگرانم مطئنم سنگ لوزه هم نیست 

لوزه هات در اصطلاح کرپ دارن و مستعد تشکیل سنگ لوزه هستن با چوب بستی میتونی فشارشون بدی دربیاد و درمانش هم جراحیه که لوزه ها زو کلا خارج کنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام عمل کنم خیلی درد داره ؟

من انجام ندادم تو نت دیدم با لیزر میگن راحت تره ولی خوب بیشتریا همچنان با روش قدیمی جراحی میکنن در اون صورتم شما بی هوشی و متوجه نمیشی بعدشم مسکن میگیری نگران نباش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من فکر کردم خودممم پیام زدم 

یک ماه پیش ی تب خفیف ی روزه و گلو درد لوزه . ولی خفیف

نگم یه ده روزیه بیچاره شدم دوباره تب برگشت یک روز و لوزه هام انگار دو تا قالب پنیر روش گذاشتی . بعد هم پر رگ خونی و خلط خونی

مردم از گلو درد . الانم اب دهنم فرو میدم درد میخواد بکشتم . چهر دکتر رفتم در عرص این ده روز

همیشه خوش لباس باش . 
منم دارم سنگ لوزه ست

اخه اصلا شبیه سنگ لوزه نیست سفت نیست ک بشه در بیاد روشم با گوش پاک کن کشیدم ولی هیچی نیست انگار چرکه ولی خب من مشکلی ندارم ن درد ن سوزش هیچی خوب خوبم 

من فکر کردم خودممم پیام زدم  یک ماه پیش ی تب خفیف ی روزه و گلو درد لوزه . ولی خفیف نگم یه ده ...

اخه من الان مشکلی ندارم خوب شدم ولی هنوز حالت پنیری رو داره برای شما رفته یا هستش من ی ماهه گذشته از بیماریم 

من انجام ندادم تو نت دیدم با لیزر میگن راحت تره ولی خوب بیشتریا همچنان با روش قدیمی جراحی میکنن در ا ...

ولی شنیدم خیلی درد بدی داره فرداش انگار زخمه تا ی ماه 

اخه من الان مشکلی ندارم خوب شدم ولی هنوز حالت پنیری رو داره برای شما رفته یا هستش من ی ماهه گذشته از ...

منم الان روز ۲۵ از روز اول هنوز هست . کمتر شده . من ی دوره ازیترو

ی دوره کواموسی کلاو خوردم .هنوزم اموکسی تموم نشده . سرم شست و شو ...

ازمایش  ebv  من دادم . شمام اگه خوب نشدی بدی بد نیست

همیشه خوش لباس باش . 
این سنگ لوزه نیست . الان ویروس گرفتی  منم شدم سنگم دارم  به قول دکتر ها لوزه هام اسفنجی ...

اخه الان یک ماهه چه ویروسیه ک این سفیدیا نرفته هیچ علائمیم ندارم 

ولی شنیدم خیلی درد بدی داره فرداش انگار زخمه تا ی ماه 

مسکن میدن نگران نباش