2777
2789

سلام بچه ها 

من دوره هام ۳۴و۳۵ روزس و طبق روال تخمک گذاریم باید ۱۸و۱۹ سیکل باشه 

اولین روز آخرین پریودم ۲۴ بهمن بود بعد پاک شدن اقدام رو شروع کردم بعد روزهای ۱۳و۱۴ کمردرد داشتم و دلم تیر می‌کشد همون ۱۴م شبش اقدام کردم روز بعدش یعنی دیروز که ۱۵ سیکلم بود اول صبح که رفتم دستشویی معذرت میخوام ترشح همراه خونابه و اندازه ی نقطه خون توش بود احتمال داره تخمک گذاری بوده باشه؟ چون میگن ممکنه موقع تخمک گذاری خونابه ببینی

منظورم اینه میشه تخمک گذاری ۲و۳روز زودتر اتفاق افتاده باشه؟ 

و فقط اون شبی که علائم داشتم با شب های قبلترش اقدام داشتم از دیروز که خونابه دیدم اقدام نداشتم نه دیروز و دیشب و نه امروز و امشب 

بنظرتون همون شبی که اقدام کردم و روز بعد لکه دیدم اگه تخمک گذاری اتفاق افتاده باشه کافی بود؟

لطفا اگه تجربه ای دارید بگید ممنون میشم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتو دقیق متوجه نشدم عزیزم، یعنی الان روز تخمک گذاریتو میخوای پیدا کنی؟ 

میگم اون روزی که علائم داشتم اقدام کردم و روز بعدش لکه و خونابه دیدم ممکنه تخمک گذاری بوده باشه اتفاق افتاده باشه؟؟

چون بعدش دیگه اقدام نکردم و میترسم تخمک گذاری اتفاق افتاده باشه ولی چون روز بعدش دوباره اقدام نکردم تخمک گذاریمو از دست داده باشم

آخه ماه قبلی بیبی چکام هاله صورتی مشخص انداختن ولی پری شدم همش منتظر این ماهم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یک روز درمیان

همیشه این کارو میکنم میگم تا تخمک گذاریم از دست نره 

ولی الان۱۲م و ۱۴م سیکلم اقدام کردم البته قبلترش باز اقدام داشتم و اون شب۱۴ ک اقدام کردم از صبحش که میشد ۱۵م لک دیدم  

ولی دیگه ۱۵و۱۶ اقدام نداشتم برای همین میترسم کاش شب ۱۵ باز اقدام میکردم میریم سر کار شبا خسته و کوفته باید ۶صبح پاشیم نتونستیم دیگه ۱۵م اقدام کنیم 

فردا هم ۱۷ سیکلمه میگم اگه تخمک گذاریم همون ۱۴و۱۵ بوده دیگه فایده نداره از این بعد اقدام داشته باشم 

میگم اون روزی که علائم داشتم اقدام کردم و روز بعدش لکه و خونابه دیدم ممکنه تخمک گذاری بوده باشه اتفا ...

احتمالا چون روز تخمک گذاریتو بوده لک دیدی، چون تخمک گذاری معمولا با دل کمر درد و ترشح و لک همراهه، ولی ممکنم هست لقاح صورت گرفته باشه، مشخص نمیکنه، اگه اینبار عقب انداختی یه ۵ روز بعد از عقب انداختن بیبی بزن

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

اگه میخوای دقیق روز تخمک گذاریتو متوجه بشی کیت بگیر از داروخانه از دو سه روز قبلش تا دو سه روز بعدش کیت بذار روز تخمک گذاریت مشخص میشه، همون موقع هم اقدام کن

احتمالا چون روز تخمک گذاریتو بوده لک دیدی، چون تخمک گذاری معمولا با دل کمر درد و ترشح و لک همراهه، و ...

۲۸م موعدمه دیگه اگه نشم چند روز بعد عید کیت استفاده میکنم

مگه نمیگن ۲روز قبل از تخمک گذاری اقدام کنی اسپرم آماده داری؟ من قبلش مرتب هی اقدام داشتم تا روزی که لک دیدم دیگه نداشتم 

انشااله این ماه جواب بگیرم 

اگه میخوای دقیق روز تخمک گذاریتو متوجه بشی کیت بگیر از داروخانه از دو سه روز قبلش تا دو سه روز بعدش ...

این ماه قصد داشتم بگیرم بعد رفتم داروخونه یارم رفته بود کیت بگیرم بعدم دیگه سرد شدم گفتم خودم اقدام میکنم

این دور اگه نتیجه نگیرم دور بعدی استفاده میکنم البته قرص لتروزول و کلومیفن هم دکتر بهم داده نخوردم گذاشتم ببینم این ماه میشم اگه نشد اونام مصرف میکنم

۲۸م موعدمه دیگه اگه نشم چند روز بعد عید کیت استفاده میکنم مگه نمیگن ۲روز قبل از تخمک گذاری اقدام کن ...

دقیقا درسته، دو روز قبلش و دو روز بعدش بهترین زمانه نزدیکیهای، ان شاالله اینبار گرفته، اصلا بهش فکر نکن هرچی بی خیال تر باشی موفق تری تو این زمینه، من خودم واسه بچه دومم رژیم تعیین جنسیت گرفتم باید برعکس شما اقدام کنم  باید چندروز قبل و چندروز بعد از تخمک گذاری اقدام کنم

دقیقا درسته، دو روز قبلش و دو روز بعدش بهترین زمانه نزدیکیهای، ان شاالله اینبار گرفته، اصلا بهش فکر ...

عزیزممم  دخمل میخوای؟😻انشالله خدا بهت ببخشه 

من برای بچه اول اقدام میکنم و اصلا هم جنسیت مهم نیست فقط میگم بگیره چه دختر باشه چه پسر 

منم الان قبلش اقدام داشتم ولی ۲روز بعدش نداشتم 

نمیدونم شاید اصلا تخمک گذاریم اتفاق نیفتاده باشه با توجه به علائم و خونابه ای که دیدم اتفاق افتاده ولی چون طبق سیکلم ۱۱و۱۲م این ماه میشه روزهای تخمک گذاریم  میگم ممکنه اتفاق نیفتاده باشه اگه علائم داشتم باز اقدام میکنم اگه هم اتفاق افتاده انشااله که لقاح صورت گرفته باشه

عزیزممم  دخمل میخوای؟😻انشالله خدا بهت ببخشه  من برای بچه اول اقدام میکنم و اصلا هم جنسیت ...

اره ان شاالله توکل برخدا ببینم چی میشه، البته برام خیلی مهم نیست فقط سالم باشه، گفتم حالا انجام بدم اگه شد شد نشد هم صلاح براین بوده، ان شاالله شما هم این ماه باردار بشی، توکل برخدا

اره ان شاالله توکل برخدا ببینم چی میشه، البته برام خیلی مهم نیست فقط سالم باشه، گفتم حالا انجام بدم ...

اومم انشااله که خدا بچه سالم بده 

ممنونم