2777
2789
عنوان

داداشم فحش میده همش

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 47 پست
الگو داشته دورو برش ۱۰۰ درصد اول اون بزرگتر رو درستش کنین حرفهاش رو بزرگ نکنین بهیجوجه هم نفهمه که ا ...

خوانواده ما کلا آروم هستن مثلا یه فحش خفشو من ازشون نشنیدم این مدرسه رفت اینجوری شد 

وحشیه بخدا برادر بزرگترم بهش یچیزی گفت گرفت یقه شو کوبیدش به دیوار 😐 گف تو چیمیگی بچه ک....

یا خدا😐😐😐😐 پدر و مادرت چیزی نمیگن؟

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم فشار خون داره سریع بی حال میشه وقتی دعوا میشه پدرمم فقط داد میزنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به جای این کارا بابات بزنه توی گوشش⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩ بعد خدای نکرده کارایی میکنه که جمع کردنی نیست( انشالله که اینطوری نمیشه!)

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
به جای این کارا بابات بزنه توی گوشش⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩ بعد خدای نکرده کارایی میکنه که جمع کردنی نیست( ...

پدرم میگه نمیخوام روش تو رویی من باز شه باید تحویل پلیس بدیمش فقط🤦‍♀️🤦‍♀️

پدرم میگه نمیخوام روش تو رویی من باز شه باید تحویل پلیس بدیمش فقط🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم اینطوری واسه خودتون بد میشه به نظرم، دیگه رویی مونده که باز شه؟؟

اخه انقدر حقیر هست یهو دست رو پدرم بلند کنه بد تر میشه🤦‍♀️💔

ای وای، اگه خدای نکرده اینطوری سد همتون بریزین سرش😐😂 جدی میگم

اخه چطوری کنترلش نمیکنین تو این دور و زمونه ی خراب

یه مدلیه من ندیدم مثلش اصلا هیچی نمی‌فهمه ی روز میاد خونه ی روز نمیاد اصلا جواب نه سوال میده نه هیچی روانشناس هم گفت تا خودش نخواد بدتر هم میشه

😂😂😂😂😹😂😹😂😹😂😹😂😹😹😂اینجوری بدتر میشه ولی 

نه ولی بعد زندانیش کنین😐😂