2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مولتی ویتامین مصرف کن کم خونی یا فقر آهن نداری؟؟ من بعد از رژیم خیلی شدید بود الان یک دونه هم نمیری ...

هرروز دارم قرص آهن میخورم ی مدتم یونی زینک خوردم دکترم دوتا آمپول بیوتین بپانتین داده میترسم عوارض داشته باشه نزدم هنوز

بگو من ک دارم کچل میشم هفته ای چند بار و چند دقیقشم بگو

دو یا سه قاشق گل بابونه رو با دو یا سه لیوان آب ( مقدار آب مهم نیست مهم اینه که وقتی جوشید حدود یک یا یک لیوان و نیم جوشونده داشته باشی ) ده الی یک ربع میجوشونی 

از اونور هم دو تا سه قاشق غذاخوری بسته ب مقدار جوشوندت حنا رو( طوری ک نه زیاد رقیق بشه نه حناش خیلی زیاد باشه ) اگر نمی‌خوای موهات رنگ حنا بگیره تفت بده و به جوشوندت اضافه کن هفته ای یکبار 

هفته ای از یکبار بیشتر نشه عوارضشو نمی‌دونم منم اینطوریشو خوندم استفاده کردم ایشالا خیلی زود جواب میگیری عزیز دلم

تخم شنبلیله بگو لطفا

یک قاشق تخم شنبلیله آسیاب یا نیم کوب با یک لیوان آب ولرم میذاری هشت ساعت خیس بخوره بعد میزنی فقط ب کف سرت دو ساعت بمونه بعد برو حموم منم از این یکبار استفاده کردم خوب بوده تعریفشو شنیدم ولی من خودم فکر میکنم از حنا و بابونه بیشتر نتیجه گرفتم 

من خودم از محلول شیوانا استفاده میکردم حدود شش ماه حین استفاده ازش ریزشم قطع نه ولی کم شده بود بعد شش ماه ب شدت شروع ب ریزش کرد موهام دسته دسته می‌ریخت طوری که از وحشت دست به هرکاری و قرصی زدم نی نی سایت رو زیر و رو کردم ولی اینا بیشتر روم تاثیر گذاشت البته من الان هم از محلول شیوانا استفاده میکنم چون فکر نمیکنم ریزشم از اون بوده باشه فقط از وقتی ریزش گرفتم دفعات استفادم رو کم کردم

از اوایل ریزشم روزی یدونه هیرویت ، سیستین ب 6 و قرص آهن میندازم الآنم میندازم چون نمی‌خوام یکدفعه قطع کنم ک ریزشم برگرده من با این ها ریزشم بسیار بسیار کم شده 

یک قاشق تخم شنبلیله آسیاب یا نیم کوب با یک لیوان آب ولرم میذاری هشت ساعت خیس بخوره بعد میزنی فقط ب ک ...

ممنون عزیزم🌹

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍