2777
2789
عنوان

آخرین اقدامات قبل از حاملگی

159 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا بیاید بگید 

اون ماهی که حامله شدید

چه اقداماتی کردید؟

چه مکمل ها و داروهایی استقاده کردید 

اگر دعا یا ختمی هم برداشتید بگید

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

چله ریارت عاشورا.واقعه و دعای نادعلی و چله هنوز تموم نشده باردار شم دعا کنید برم‌تشکیل قلب و تشکیل شده باشه بچم سالم به دنیا بیاد

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله ریارت عاشورا.واقعه و دعای نادعلی و چله هنوز تموم نشده باردار شم دعا کنید برم‌تشکیل قلب و تشکیل ش ...

انشاالله که بچه ات صحیح و سالم به دنیا بیاد 

ولی اگر قلبش تشکیل نشد اصلا سقط نکن . چون این بچه ها که قلبشون دیر رشد می کنه ضریب هوشیشون بیشتره 

انشاالله که بچه ات صحیح و سالم به دنیا بیاد  ولی اگر قلبش تشکیل نشد اصلا سقط نکن . چون این بچه ...

انشالا ک دو سه هفته دیگ‌برم و تشکیل شده باشه 

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

لترزول 

دوفاستون 

جوشانده انجیرو هویج 

چله نمازشب 

الان ۵ماهمه

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
لترزول  دوفاستون  جوشانده انجیرو هویج  چله نمازشب  الان ۵ماهمه

جوشانده انجیر و هویچ چه جوریه ؟

لتروزول و دوفاستون داروهای هورمونی نیستن ؟

مشکل خاصی داشتید که دارو مصرف کردید یا نه

جوشانده انجیر و هویچ چه جوریه ؟ لتروزول و دوفاستون داروهای هورمونی نیستن ؟ مشکل خاصی داشتید که دار ...

بزنید گوگل براتون میاره مشکلم تنبلی تخمدان بود ..تنبلی تخمدان باعث بی نظمی پریود بی کیفیت شدن تخمک وضخامت پایین رحم میشه ...جوشانده انجیر باعث بالغ شدن وافزایش کیفیت تخمک وضخامت رحم میشه  وجوشانده هویج باعث آزادشدن تخمک میشه 

لترزولم برایه افزایش تخمک میخوردم کنارجوشانده انجیروهویج جواب داد

قرص دوفاستون (خارجی )یادوفامد(ایرانی) رو برایه تنظیم پریود میخوردم که مرتب پریود بشم واگه پریود نبودم بارداربودم جایه بچه رو محکم میکنه

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙