2777
2789

امروز تولد دعوت بودم

یه دختره هم بود..وای خیلی خوشگل بود من اعتماد به نفسم پودر شد جلوش 

هیکل باربی باسن گرد و خوش فرم پاهای یکم پر شکم تخت سینه ها گرد قدبلند..موها بور چشما سبز طوسی لبای گوشتی

خیلی خوب بود خیلی

یه اورال خوشکل مشکی هم پوشیده بود چشمو گرفت کلا🥺

از وقتی اومدم هی مقایسه میکنم

احساس میکنم زشتم 

دلداری بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم برو باشگاه🙂

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 
اینو یادت باشه همیشه خوشگلا بدشانسن از خودم دراوردم که ارومت کنم

خدا بگم چکارت نکنه😬😅 دلش خون اسی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ولی استارتر هیچی بهتر از سلامتی و حس خوشبختی و شادی نیست درسته قیافه مهمه ولی تو هم فاکتورهای زیبایی خودت داری چه بسا بارها بقیه تورو به هم نشون داده باشن یا تو دلشون دوست داشتن شکل تو باشن 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

شاید عملی چیزی کردی صورتش و... ولی درکل همه ما آدما زیبایی مخصوص خودمون داریم

دختر عموی دختر خالمه

مطمعنم عملی نیس

چون بینیشم عمل نبود یکم گوشتی بود ولی به صورتش میومد