2777
2789

من بچه دومم رو شش سال پیش سزارین کردم الان جای یکی از بخیه هام یه هفته قرمز شده وچرک کرده اونم بعد شش سال چیکارکنم واسه کسی پیش اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چیز دیگری باشه ؟ بخیه نباید جوش خورده باشه؟ مگه میشه بعد این همه وقت

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
حتمااا برو بیمارستان احتمالا یکی از بخیه هات ازداخل باز شده

خآرش داشت خاروندمش اون قسمت هم پوستش نازک بود حالا جاش خیلی درد میکنه حالا تو آینه نگاه میکنم میبینم خیلی قرمز شده ماده سفید هم روشو گرفته