2777
2789

سلام 

رفتم پیش ی دکتر خوب یکی از دوستام صورتش خیلیییی داغون بود انقد صاف شده بود اونم برام راکوتان نوشت دو ماه خوردم

تریگیلیسیریدم نرمال بود آزمایش دادم شده ۴۵۰:/

صورتم بهتر شده ولی آنتی بیوتیک داد دیگ راکوتانو قط کرد بنظرتون اثر میذاره تازه پوستم داشت بهتر میشد☹️🥲

راکوتان همینه دیگه

من خودمم خیلی جوش داشتم تابستون رفتم دکتر برام راکوتان نوشت الان خداروشکر حتی موقع پریودی هم جوش نمیزنم 

سعی کن مایعات خیلی زیاد بخوری 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راکوتان همینه دیگه من خودمم خیلی جوش داشتم تابستون رفتم دکتر برام راکوتان نوشت الان خداروشکر حتی مو ...

چیکار کنم چیزیم نشه وعوارض نداشته باشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
راکوتان همینه دیگه من خودمم خیلی جوش داشتم تابستون رفتم دکتر برام راکوتان نوشت الان خداروشکر حتی مو ...

فعلن دو ماه آنتی بیوتیک داده بنظرت بعد دو ماه دوباره مینویسه راکوتانو

چیکار کنم چیزیم نشه وعوارض نداشته باشه 

ببین فقط یه چیزی مهمه اونم مایعات هستش 

نارس 

من یه مدت که میخوردم خون دماغ میشدم رفتم دکتر گفت طبیعی هست اگه خیلی زیاد شد به جای روزی یه کپسول یه روز در میان بخور

کلا قرصش درسته عوارض داره مثل خشکی پوست و چشم و لب ولی تمام اینا قابل جبران هست 

هر ماهم برو پیش دکترت که راکوتان نوشته آزمایش بده آنزیم های کبدیت رو چک بکنه 

ولی مایعات رو فراموش نکن 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ببین فقط یه چیزی مهمه اونم مایعات هستش  نارس  من یه مدت که میخوردم خون دماغ میشدم رفتم د ...

مرسی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
فعلن دو ماه آنتی بیوتیک داده بنظرت بعد دو ماه دوباره مینویسه راکوتانو

من دقیقا همراه شروع به مصرف راکوتان به مدت ۲ ماه آزیترو  برام نوشت دکتر

من اصلا جوش چرکی یا درشت نمیزدم ولی به محض شروع این قزص بعد از ۲ هفته شروع به جوش های چرکی زدن کردم 

کلا ۴ ماه بیشتر راکوتان مصرف نکردم 

چون اوکی شد 

آره آزمایش می‌نوشت ولی من روزی دو قرص نوشته بود:////

دیگه اون بستگی به تشخیص دکتر داره 

جواب آزمایشتو بردی به دکتر نشون بدی؟