2777
2789
عنوان

راکوتان اوکی نشد تریگیلیسیردم بالا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
من دقیقا همراه شروع به مصرف راکوتان به مدت ۲ ماه آزیترو  برام نوشت دکتر من اصلا جوش چرکی یا در ...

نه من جوش چرکی میزنم

راکوتان و این چیزا بردش چرکی ها رو

زیر پوستی زیاد دارم 

یکم چرکی مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من جوش چرکی میزنم راکوتان و این چیزا بردش چرکی ها رو زیر پوستی زیاد دارم  یکم چرکی مونده

برای من حتی جای جوشامم از بین برد 

تمام رفیقام میپرسیدن واسه پوستم چیکار کردم

ببین تهش از نتیجه کلی لذت میبری

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
آره قطش کرد شاید زیاد خوردم کبدم قاطی کرد:/

یه دوره استراحت میدن به آنزیم های کبدی بعد هز چند ماه سری جدید رو شروع میکنن

مگر اینکه دیگه اوضاع کبدی خیلی داغون شده باشه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یه دوره استراحت میدن به آنزیم های کبدی بعد هز چند ماه سری جدید رو شروع میکنن مگر اینکه دیگه اوضاع ک ...

آره کاش یکی دو ماه هم بخورم دیگ چیزی نمونه 

البته میگم جوشای چرکی خیلی رفته دیگ این دو ماهم آنتی بیوتیک بخورم بهتر میشه ولی یکی دو ماه بیشتر میخوردمش خیلی خوب میشد