2777
2789
درست میفرمایین  من شوهرم اداریه بعد همشون مردن  یه نمونه از کارهاشونو میگم اگه یه خانم ت ...

خواهرم پرستاره بعد 5  6 سال هنوز رسمی نشده و قراردادی هست اش . حقوق پرستارهای خانوم از پرستار آقا کمتره . وقتی نماینده مجلس خانوم کم باشه نمی تونن قانون های که به نفع خانوم ها هست اش تصویب کنند . خلاصه خانوم ها پشت هم نیستند

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خواهرم پرستاره بعد 5  6 سال هنوز رسمی نشده و قراردادی هست اش . حقوق پرستارهای خانوم از پرستار آ ...

متاسفانه یه بار تو شهر ما یه خانم رای ارد چون فقط چهره اش تو عکس با فتوشاپ خوب بود متاسفانه  علنن نتونست کاری بکنه خیلی راحت کنارش زدن البته برای شورا بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.