saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 عنوان یارانه🙄🙄🙄 177 بازدید | 18 پست دوستان دخترخالم اینا بخوان یارانشونو جدا کنن از پدرمادرا، تا چند ماه سوخت میشه ؟یا نه از همون ماه اول میاد حساب شوهرش؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔 1402/12/09 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 تازه ازدواج کردن فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
تسلیت2 عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 1482 برنامه کافی نت کانکت از بازار دانلود کنی قشنگ میگه چیکار کنن کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 برنامه کافی نت کانکت از بازار دانلود کنی قشنگ میگه چیکار کنن اها مرسی گلم بعد شما نمیدونید ک قطع میشه تا چند وقت یا نه؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
جوجه_فکلی عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1122 اها مرسی گلم بعد شما نمیدونید ک قطع میشه تا چند وقت یا نه؟ قطع نمیشه .از ماه بعد سر وقت میریزند براشون خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
تسلیت2 عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 1482 اها مرسی گلم بعد شما نمیدونید ک قطع میشه تا چند وقت یا نه؟ نه قطع نمیشههمون موقع واریز میشه کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 قطع نمیشه . از ماه بعد سر وقت میریزند براشون مثلا این ماه تا یارانه رو برداشت کردن برن جدا کنن ماه اینده میریزن ب حساب سرپرست؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 یکماه میسوزه مطمئنی؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
جوجه_فکلی عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1122 مثلا این ماه تا یارانه رو برداشت کردن برن جدا کنن ماه اینده میریزن ب حساب سرپرست؟ اره عزیزماین ماهو که هنوز نریختن .ولی الان برن جدا کنند،یارانه رو براشون میریزند به حساب شوهر دختر خالت خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
khanoom_agham عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 2287 مطمئنی؟ اره ما هم ده ماه پیش جدا کردیم یکماهش رو ندادن
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 اره عزیزم این ماهو که هنوز نریختن . ولی الان برن جدا کنند، یارانه رو براشون میریزند به حساب شوهر ... الان اون کاربر گفت یکماه میسوزه ک 🤔😬 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9719 اره ما هم ده ماه پیش جدا کردیم یکماهش رو ندادن اها چ حیف ممنونم عزیزم 🥲 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
جوجه_فکلی عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1122 الان اون کاربر گفت یکماه میسوزه ک 🤔😬 ما جدا کردیم هیچیش نسوخت .دو ساعت وقت گذاشتم رفتیم دنبال کاراش ثبت سیستم شد بعدم سر موعد پول اومد به حساب شوهرم خوش اومدی به دنیام دخترکم😍