2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

79 بازدید | 13 پست

سلام، میشه راهنماییم کنید؟ 

کلاس نهمم و نمیدونم برای هدایت تحصیلی چیکار کنم. هر رشته ای که بگید رو در موردش تحقیق کردم. 

تجربی که اصلا نمیخوام چون توانایی کنکورشو ندارم با اینکه معدلم بالای 19.5، انسانی علاقه ندارم و ریاضی هم مطمئنا از پسش بر نمیام چون مخ ریاضی نیستم. 

از طرفی بین هنرستان طراحی دوخت و گردشگری هم موندم. 

اوایل میخواستم برم تجربی اما متوجه شدم اینکارا به من نمیاد همینکه دل و جرعت ندارم فردا تو بیمارستان کار کنم هم توانایی خوندن درس زیاد ندارم نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد طولانی درس بخونم. 

الان یه دلم پیش طراحی دوخت و یه دلم پیش گردشگریه (مهمانداری و خلبانی)

مهمانداری که اکثرا میگن شغل خوبی نیس و همون ابدارچی هواپیماس و حقیقتا دلمو زدن با حرفاشون اما بازم ته دلم یه علاقه ای دارم و شرایطشم دارم. خلبانی هم هزینه کلاساش بسیار زیاده اما علاقشو دارم.

طراحی دوختم که فردا پسفردا فامیل بفهمن میشینن مسخرم میکنن اما بازم علاقه دارم بهش. نمیدونم چیکار کنم، نمیدونم از نظر برچسبی که تو جامعه قراره بهم بزنن رشته انتخاب کنم یا علاقم. نظر شما چیه؟ 

من که هنر میخوندم همه حمایتم میکردن حتی فامیل 🤣 به نظرم طراحی دوخت خوبه چی کار به حرف بقیه داری&nb ...

مریضم😂دلم نمیخواد فردا پسفردا بشینن در موردم حرف الکی بزنن چون فامیلامون ادمای مضخرفین. نمیدونم والا، احساس میکنم گردشگری دوست دارم اونم رشته خلبانی ولی خب کو هزینه کلاساش🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضم😂دلم نمیخواد فردا پسفردا بشینن در موردم حرف الکی بزنن چون فامیلامون ادمای مضخرفین. نمیدونم وال ...

هر چی علاقه داری برو 

طراحی دوخت هم رشته گرونی باشه فکر کنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هر چی علاقه داری برو  طراحی دوخت هم رشته گرونی باشه فکر کنم

به هر حال دیگه میتونم از پس طراحی دوخت بر بیام اما دلم زیاد سمت خیاطی و اینا نیس. کلاسای خلبانی 500 میل به بالا هزینشه😑

به هر حال دیگه میتونم از پس طراحی دوخت بر بیام اما دلم زیاد سمت خیاطی و اینا نیس. کلاسای خلبانی 500 ...

اوه چه زیاد 😑 اگه طراحی دوخت علاقه نداری نرو چون وقت ازت زیاد میگیره 

من که علاقمو دنبال کردم 

رفتم تجربی، الانم کنکور دارم و میخوام برم روانشناسی

ببین هر رشته ایییی سخته

مهماندار باشی باید خیلی سطحی بالا باشه و پارتی داشته باشی فکر کنم

خلبانی سخته کلاساش زیاده تلاش زیادیم میخواد

ریاضی کنکورش راحته چون ترافیکش کمه یکم بخونی قبول میشی ولی برای شغلش باید خیلی سوادت بالا باشه بخوان بحساب بیارنت

همین روانشناسی اگر به کسی بگی سریع بهت میگه بدرد نمیخوره چون روانشناس خوب ندیدن

پزشکی کمر ادمو می‌بره انقدر  درساش سنگینه تا به پولشم برسی ده سالی طول می‌کشه

هر چیزی سخته ، پولم بخوای باید توش خیلی خوب باشی

مردمم عادت دارن به همه چی بر چسب بزنن 

هرکاری میکنی چیزی رو برو که می‌دونی تا آخر عاشقشی و از جونت براش مایه میزاری هم به پولش میرسی هم چون توش خوبی پرسنیژش رو داره

به قول دوستم تو رفتگر باش ولی بهترین رفته گر ببین چطور برات سرو دست میشکنن

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
اوه چه زیاد 😑 اگه طراحی دوخت علاقه نداری نرو چون وقت ازت زیاد میگیره 

علاقشو دارم ولی نمیدونم واقعا، بیشتر به خلبانی و گردشگری و این چیزا علاقه دارم. دارم از سردرگمی پاره میشم. همه تو کلاس خوش و خرمن که سال داره تموم میشه و میرن دهم، من دارم ضجه میزنم ببینم کدوم رشته رو قراره انتخاب کنم😂😭

علاقشو دارم ولی نمیدونم واقعا، بیشتر به خلبانی و گردشگری و این چیزا علاقه دارم. دارم از سردرگمی پاره ...

🤣

یادش بخیر من خرکی انتخاب رشته کردم بهش هم علاقه ای نداشتم

خوبه که هدف داری برای زندگیت 

من که علاقمو دنبال کردم  رفتم تجربی، الانم کنکور دارم و میخوام برم روانشناسی ببین هر رشته ایی ...

به هر حال شما هر کاری کنی بکوبی تو سر خودت و مدرک بگیری بازم دوباره باید بکوبی تو سرت تا یه جا استخدامت کنن😑😂اینجوری نیس که مثلا مدرک بگیری برات دعوت نامه بفرستن، بیشتر بحث علاقه وسطه که بین دوراهی گیر کردم و اتفاقا چند وقته به ریاضی هم فکر میکنم. 

به هر حال شما هر کاری کنی بکوبی تو سر خودت و مدرک بگیری بازم دوباره باید بکوبی تو سرت تا یه جا استخد ...

خب عزیزم همه ی شغلا همینن، برای همین گفتم برو دنبال چیزی که تا آخرین لحظه دوستش داشته باشی

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

منم انتخاب رشتم امساله اتفاقا دوسه تا رفیقامم میرن طراحی دوخت

بنظرم رسالتتو پیدا کن اگه میدونی با دوختنه علاقه و استعدادشو داری اصلا ولش نکن

پسفردا هشتت گرو نهت شه فامیل به دادت میرسه؟! اصن غیبت کنن پشت سرت اگه اهمیت ندی تاثیری داره؟! واقعیت اینه که نمیتونی همه رو راضی نگه داری پس خودتو انتخاب کن نه بقیه

در دهن مردمو نمیشه بست.