2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب کودک

480 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبین من ی مشکلی داشتم از کسایی ک تجربه دارن میخام کمک کنن یا نظراتشونو بگن فقط تورو خدا قضاوت نکنین ک تو چقد بی رحمی و فلان من یه پسر سه ساله دارم که از ازدواج قبلی همسرمه من خودم الان حامله ام الان نزدیک هفت یا هشت ماهی هست جای پسرمو جدا کردیم بعد الان نزدیک ۲۰ روزی هست که نصف شبا میاد پیش ما بخابه شوهرمم بعضی وختا وسط میزاره بخابه یا خودش میره پیشش میخابه من اذیت میشم ولی نمیتونم به شوهرم بگم چون میترسم بگم یه فکرای دیگ بکنه خودمم تصمیم دارم بچه دوممون ک بدنیا اومد بعد شش ماه جداش کنم با داداشش بخابن الان نمیدونم کارم اشتباهه یا نه چون بچه خودمم بدنیا بیاد دوست ندارم یکم بزرگ ک شد پیش منو شوهرم بخابه بلاخره یه حریم خصوصی هست دیگه😑😑 ممنون 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن با تو هم نظرم و میخوام رخترم رو از ۶ ماهگی جدا کنم.اما به همسرت هم حق بده

من داداشم ۸ سالشه مامان و بابام از در میکننش بیرون از پنجره میاد تو

هرجقدر حدی برخورد وردن تاثیری نداره

کلی هدیه و فلان براش خریدن ولی هنوز هم آخر هفته ها میاد وسط نامان و بابام میخوابه

بچه من از ۶ماهگب تو اتاق خودش بود قبل اونم تو تخت خودش با فاصله تو اتاق ما اصلش همینه که ۶ماهگب تو ...

کلا من خوشم نمیاد بچه از یک سالگی پیش مامان باباش بخابه خودم هم تصمیم دارم بچه دوممو حتی زودتر از اولیه جداشو جدا کنم الان نمیدونم چیکار کنم واقعا چون پسر اولمون بچه خودم نیست البته ک دقیقا مثل بچه خودم دوسش دارم و پسر خودم میدونمش ولی میترسم بگم به شوهرم بد فکری کنه

دختر من الان دو سال سه ماهشه...از تولد دوسالکی تو اتاق خودش میخوابه تنها

اره پسر منم خیلیوخته جدا میخابه الان نزدیک بیست روز یا شاید یک ماهی هست اینجوری شده

می دونم ولی سه سال خیلی کمه بچه از نظر روحی ضربه میخوره و احساس تنهایی داره 

نه اتفاقا بچه خیلی با اعتماد به نفسیه خودش تنها میخابه و ولی نصف شب میاد حالا من مشکلم اون نیست بلاخره بچست اگه بچه دومم بود بخدا میگفتم باید سرجای خودت بخابی دوباره میبردم تو اتاقش ولی اینو نمیتونم میترسم یه جورایی🤦‍♀️

همه جوانب رو در نظر بگیرید

پسرمو جدا کرده بودم خودش میخوابید دخترم به قدری وابسته بود ازم جدا نمیشد وقت شیر خوردن

دیدم پسرم آسیب میبینه یه مدت بیخیال شدم 

دکترشونم همینو گفت از لحاظ روحی آسیب نبینه

الان دوتاشونم جدا میخوابن میرم لالایی  قصه میگم میرم اتاق خودمون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منن با تو هم نظرم و میخوام رخترم رو از ۶ ماهگی جدا کنم.اما به همسرت هم حق بده من داداشم ۸ سالشه مام ...

اخه اگه شوهرم خودش بخاد میتونه بهش بگه که جای تو الان اینجا نیست ولی خوب وسط میخابونه یا میره پیشش

همه جوانب رو در نظر بگیرید پسرمو جدا کرده بودم خودش میخوابید دخترم به قدری وابسته بود ازم جدا نمیشد ...

اخه پسرم خودش میخابه نصف شب ک بیدار میشه شوهرم میاره وسط میخابونه یا میره پیشش