2777
2789

بابات نباید همچین کاری میکردو

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دامادش هم دیده ،میگه اگه هرکاری کنم پس عیب نداره،خواهرت هم تاچیزی بگه ،بابات روتوسرش میکوبونه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
دامادش هم دیده ،میگه اگه هرکاری کنم پس عیب نداره،خواهرت هم تاچیزی بگه ،بابات روتوسرش میکوبونه

بله ماداغ دیدیم این عن چکارمیکنه این عن تصادف کردهیچ مرگش نشدسرش ضربه داداش یکدونه من تصادف کردفوت شدمن ب مرگ این عن راضی نیم اماچقدرمارواذیت کرد

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
خدا روح برادرتون بیامرزه یعنی چی شوهر خواهرتون اومده از خواهرت برای هوس بازی اجازه میگیره؟ خجالت ن ...

ن خودشوعقل کل می‌دونه ن ادب ن فرهنگ داره هیچکسم آدم حساب نمیکنه عنتر

بله ماداغ دیدیم این عن چکارمیکنه این عن تصادف کردهیچ مرگش نشدسرش ضربه داداش یکدونه من تصادف کردفوت ش ...

خدارحمت کنه برادرتون رو،روحش شاد

اره به جای اینکه دلگرمی بده خواهرت شده مایه عذابش 

مریض روانیه اصلاتعادل نداره

ان شاالله درست میشه ،توکل به خداکن

اسی خواهرت اصلا چحوری با ذین یارو ازدواج کرده ۱۵ سالم باهاش بوده اصلا آپشن منفی مونده که نداشته باشه ؟ ماشالله تکمیله مرتیکه بهش بگین مثل ادم بچسب به زندگیت مرد باشه اینقدر به حرف پایین تنت نباشه ازون مغز نداشته هم کمک بگیر

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
اسی خواهرت اصلا چحوری با ذین یارو ازدواج کرده ۱۵ سالم باهاش بوده اصلا آپشن منفی مونده که نداشته باشه ...

پسرعمم خودبابای ک........این ماروکردبااون ننه ی گوری گورشدش 

ازایناس ک زنش توحجاب کپک میزنه خودش هرگهی بخوره بددل حساس خیلی 

واقعا قشنگ حرف زدن یه هنره....

می‌تونستی همین منظورت رو خیلی بهتر بگی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️