2777
2789

الان تو یه تاپیک گفتم همسرم و پسرم اویم میکنن بوسم میکنن و فلان یکی اومده ریپلای کرده که مسائل خصوصی‌تو چه دلیل داره بگی😑یه جوری گفت منظورش این بود داری دروغ میگی😑

یعنی وضعیت زندگی ها انقدر داغون شده؟اینکه یه زن از همسرش و پسرش محبت دریافت کنه براشون عجیبه…..خیلی ناراحت کنندست…. اینارو میبینم بیشتر شاکر میشه به خاطر اینکه همسر خوبی کنارم دارم که شش دانگ حواسش به منه و برای خوشحالی من به آب و آتیش میزنه…..چقدر بده زن جوان تو این دوره بدون عشق همسرش زندگی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

من از اول تا اخر اون تایپیک بودم.بنظرم ادما هرچی خوشبخت تر باشن کمتر  راجبش حرف میزنن.اصلا دلیلی نداره ادم راجب مسائل خصوصیش بگه..راجب خوشبختیش 

حالا من نمیگم شما خدای نکرده دورغ میگی ولی اینجور مسائل گفتن نداره 

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)
عزیزم من از اول تا اخر اون تایپیک بودم.بنظرم ادما هرچی خوشبخت تر باشن کمتر  راجبش حرف میزنن.اص ...

من طبق مسائل اون تاپیک ها مطرح میکنم….در مورد پسر بچه ها بود گفتم پسر ها اینجوری آن شبیه پدراشون میشن و یه زن میشی بین دو تا مرد و برای یه زن این موضوع جذابه

چیز دیگه ای گفتم خارج از محتوای تاپیک؟این راجع به خوشبختی بود آیا؟

من آدم برونگرایی هستم و در مورد چیزهایی که بهم حس خوب میشه حرف میزنم….از وقتی اینجا اومدم و کاربرها زندگیاشون بده و مدام تاپیک میزنن بیشتر متوجه شدم که زندگیم چقدر متفاوته