2777
2789
عنوان

خانوما بیان عکس سگ مونو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 90 پست

اسی دستشویی کجا میره ؟

ببرش پیش دامپزشک 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم سگ میخواد بغلش کنم سگ خیلی با وفاست سگ در خونمون هر وقت میرم پیاده روی باهام میاد حیف ک اسلام دست و پامو بسته وگرنه نوازشش میکردم میاوردم تو خونه

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  
جاشوکه الان جا به جاش کردم آوردمش یه جای گرم تر فکرکنم بااین سردی هوادیشب جاش سرد بود 

هاپوی ما بخاطر سرما ۱ ماهه که زمینگیر شده

بخاطر اینکه فقط ۵ دقیقه رفت تو برف بدو بدو کرد

اونم زمین برفی نشده بود و فقط داشت می بارید

خیلی مراقبش باشید

میشه لطفا همیشه پیشتون نگهش دارید مثل بچتون؟🙂

بعضیا برای خوش گذرونی حیوون از ت کوچه میارن و وقتی ک قشنگ وابستش کردن و ازش خسته شدن رهاش میکنن ت کوچه و یا میفروشنش 🗿💔

خودخواه_نباشیم#  

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

[QUOTE=330076606]من نمیدونم چون راضی نبودم بیارش گفتم بچه هامریض نشن شوهرم میگه واکسن زدنش بعد دیروز خوب بود امروز از ...[/QUOT حواست باشه شیر یا ماستی که بش میدی باید پروبیوتیک باشه .حتما ببر دام پزشکی .جاش باید گرم باشه .اگر غذا خوره استخوان به هیچ وجه ندی بهش .برنج .سیب زمینی .با گوشت بزار بپزه بهش بده ادویه اصلا نزن .فقط گلم هزینه نگهداریش بالاس هفته ای چند بار باید ببرید بیرون بچرخه .قرص ویتامینه میخواد .ماهی یکبار حمام .ببین میتونید از عهدش بر بیایین  یا نه .