2777
2789
عنوان

اندازه شکم تو ماه سوم بارداری

661 بازدید | 23 پست

من الان اول هفته سیزدهم بارداری ام.قبل حاملگی شکم اصلا نداشتم وکلا لاغرم.تو ۳ماه اول هم حالت تهوع داشتم و ۵کیلو لاغر شدم.اما شکمم به نسبت ماه سه خیلی بزرگ شده.شلوارام اصلا دکمه هاش به هم نمیرسه.لباس تنگ میپوشم کاملا مشخصه.کسی بوده اینجوری باشه؟ میگن خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم مبارکت باشه 

انشاله بچه ات رو سلامت آغوش بگیری 

عزیز دلم تحت نظر پزشک باش 

اینجا که نمیتونن برای شما نظر کاربردی داشته باشن بدن انسانها با هم متفاوت

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ربطی ب ظاهرت نداره. دکتر تشخیص میده الان نرمالی یا نه  من هشت هفته بودم شلوار پارچه ایم دگ ...

من از هفته ۱۰ دیگه شلولر تنگ میپوشیدم اذیت میشدم.درد میگرفت زیر دلم

آره لاغرم شدم ۵۰کیلو و گودی کمر شدید هم دارم

ببین الان یکم حساس تری بار شیشه داری توجه ات بهش زیاد شده اگه خیلی استرس داری از دکترت میتونی زنگ بزنی بپرسی  بنظرم چیز خاصی نیست لاغری نشون میده جلب توجه میکنه بالاخره یه جوجه اونجاست